"Pao" dogovor: Nikolić i Božović idu na piće!

Treneri Partizana i Crvene zvezde "iz tehničkih razloga" nisu se sastali pre derbija, ali su se dogovorili da to učine narednih dana negde u gradu...

Fudbal 19.09.2016 | 16:00
"Pao" dogovor: Nikolić i Božović idu na piće!
Mnogi su ocenili da "večiti derbi" između Partizana i Crvene zvezde nije oduševio igrom na terenu, ali jeste fer potezima na stadionu u Humskoj.

Korektan, sportski odnos imali su i treneri večitih rivala Marko Nikolić i Miodrag Božović pre i posle utakmice. Strateg crveno-belih čestitao je svom kolegi na klupi suprotnog tabora na zasluženoj pobedi od 1:0, a potom su oba trenera otkrila da nisu uspeli da popiju piće pre meča.

Marko Nikolić, kao trener domaćin derbija želeo je sa Mirodragom Božovićem, svojim kolegom iz suprotnog tabora da popije piće pred početak derbija, ali to ipak nisu učinili.

"Želeli smo na piće pre početka utakmice, ali kolega nema kancelariju, pa ćemo to uraditi drugi put kad budemo igrali na Marakani. Srešćemo se sigurno i u gradu", poručio je Božović posle 152. "večitog derbija".

I Marko Nikolić potvrdio je da ih je "tehnička stvar" sprečila da odu na čašicu razgovora pre važnog duela.

"Živa istina! I ja sam rekao kolegi pre utakmice da bi ga rado pozvao na piće ali nisam imao gde, jer šetam po hodnicima kao i on", dodao je trener Partizana.

Dogovor je "pao" - Nikolić i Božović ispraviće "propust" u nekom prestoničkom kafiću.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar