Rajola opet briljira: Zlatan mi je rekao gdje bi voleo da završi karijeru!

Ne mogu da navijam za Gvardioline ekipe, fudbalu treba revolucija...  "Iguain? Ja bih ga prodao čak i za manje. To je sjajan posao Napolija. Uvek je bolje prodati pa se kajati, nego ne prodati pa se kajati".

Fudbal 17.09.2016 | 12:30
Rajola opet briljira: Zlatan mi je rekao gdje bi voleo da završi karijeru!
Jedan od najpoznatijih menadžera na planeti Mino Rajola ponovo je ustalasao javnost na Apeninima! On je u intervjuu za jedan italijanski radio otkrio da mu je njegov klijent Zlatan Ibrahimović kazao gde bi voleo da završi karijeru. 

"Tokom oproštajnog meča Ćira Ferare Zlatan mi je rekao da bi voleo da u Napulju odigra svoju poslednju sezonu. Neću vam reći da me je Aurelio De Laurentis zvao u vezi Ibre. Ono što mogu definitivno da tvrdim jeste da nijedan italijanski klub ne može trenutno da priušti Zlatana Ibrahimovića. Ali isto tako mogu da tvrdim da on ima napuljski mentalitet".  

Rajola je govorio o mnogim stvarima, ne samo o Ibrahimoviću, pa se tako dotakao i Marija Balotelija, Iguaina, Lige šampiona, UEFE...

"Nisam želeo da Mario ponovo igra u Italiji. Njegova ćerka živi u Napulju, imao bi dobar izgovor, ali ja to nisam želeo jer sam smatrao da ne bi bilo dobro za njega".

Gonzalo Iguain i cena od 90.000.000?

"Ja bih ga prodao čak i za manje. To je sjajan posao Napolija. Uvek je bolje prodati pa se kajati, nego ne prodati pa se kajati".

O Ligi šampiona?

"Fudbalu su potrebna iznenađenja, a u Ligi šampiona uvek pobeđuje pet, šest istih klubova. Liga šampiona ubija nacionalne lige. Domaće federacije to samo gledaju i podržavaju UEFA. Uvek znamo da će Barselona, Real, Bajern ili mančester Siti doći do kraja, i možda još neki autsajderi poput Juventusa ili Pari Sen Žermena. Liga šampiona je tek malo veća od domaćih liga i opet se manje više zna ko će biti pobednik. Fudbalu je potrebna revolucija, da se odvoji od UEFA i stvori svoju ligu u koju bi svako mogao da uđe. Godinama se klubovi boje da napuste sistem i kada su konačno zapretili da će to uraditi, dobili su više novca i ostali zadovoljni, ne shvatajući da ubijaju domaća takmičenja". 

Rajola je pokušao i jednim primerom da objasni...

"Evo na primer, Bolonja... Da li ona može do Lige šampiona? Ne! Tamo idu neki drugi klubovi, uglavnom isti, i razlika se samo povećava između bogatih i
sirmašnih. UEFA je monopolista". 

Mino Rajola nije želeo da otkrije za koga navija u Ligi šampiona...

"Ne znam koliko daleko može Napoli. U Seriji A bi mogao da namuči Juventus, možda i jedini. Ne bih voleo da Mančester Siti osvoji Ligu šampiona. Ne mogu da navijam za ekipe koje vodi Pep Gvardiola", zaključio je kontroverzni menadžer.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Kum

17.09.2016 11:16

Ti kao da si Srbin,sve znas!? Čuj ne voli ekipe koje vodi Pep..Mozda zato sto mu nisi menadžer? Klasičan parazit..

ODGOVORITE