Čolo Simeone i uprava Atletika opet o novom ugovoru… Sada skraćenom?!

Madridska Marka najavljuje da je sve bliži dan kada će temperamentni Argentinac napustiti stadion “Visente Kalderon”!

Fudbal 16.09.2016 | 15:30
Čolo Simeone i uprava Atletika opet o novom ugovoru… Sada skraćenom?!
Nije baš praksa u svetu fudbala. Pregovori se obično vode oko produžetka saradnje, eventualno oko otpremnine prilikom rastanka. Ali Dijego Simeone i Atletiko još nisu dotle došli. A opet su za stolom i pričaju o novom ugovoru. Tačnije, o njegovom skraćenju?!

Sadašnji Čolov sporazum sa Jorgandžijama traje do 2020. godine, ali se baš ovih dana, tvrdi madridska Marka, govori o skraćenju do 2018. Finansijski detalji se ne pominju.

Uostalom, Marka ovu vest i ne tumači kao sporenje oko para. Jednostavno, dva poraza u finalima Lige šampiona u poslednje tri godine navodno su ostavile ožiljak na srcu temperamentnog Argentinca. Nešto sporiji početak ove sezone primorao je i upravo da se zapita dokle će Simeone moći da stigne sa vojničkim pristupom fudbalu uspostavljenim po njegovom dolasku 2011. godine.

Prvih pet godina - kao iz snova. Ali dugogodišnji partneri kao da su izgubili poverenje jedni u druge. Ili su samo shvatili da su se zasitili i da su potrebni novi ljudi. Stoga Markapiše o Simeoneovom sastanku sa gazdom Miguel Anhelom Hilom i poslovnim direktoromAndreom Bertom.

Sa druge strane, Dijegova sestra Natalija već je počela sa prikuplja ponude drugih klubova. Ima ih na svim meridijanima. Atletiko neće tako lako popustiti, a ugovor mu ide naruku. Odlazak Simeonea mogao bi da pokrene egzodus sa reke Manzanares.

Uostalom, kada je posle finala protiv Reala rekao da mu treba da razmisli o tome da li će ostati u Atletiku, panika je izbila u crveno-belom delu grada, igrači su svakodnevno zvali “milion” brojeva ne bi li saznali šta se dešava, izgledalo je potom da se sve smirilo. Međutim, čini se da je to bilo samo zatišje pred buru.

Ranije Čelsi, potom i Pari Sen Žermen, Inter odavno… Klubovi koji su se u ovom ili onom trenutku pominjali kao nove Simoneove destinacije.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar