Video, LŠ - Navijači Legije u akciji: Krenuli na goste, pa izazvali tuču!

Fantomke, ukradeni suzavac...! Na kraju nastradalo obezbeđenje! Utakmica Legije i Borusije u Varšavi nije mogla da prođe bez problema. Pogledajte šta se sve izdogađalo.

Fudbal 14.09.2016 | 23:30
Video, LŠ - Navijači Legije u akciji: Krenuli na goste, pa izazvali tuču!
Ako smo bili oduševljeni fantastičnom koreografijom pre početka utakmice između Legije i Borusije iz Dortmunda, onda je delo iz 33. minuta za osudu.

Navijači Legije, oni najvatrniji, krenuli su u napad na gostujuće pristalice. Nisu uspeli da dođu, ali jesu do obezbeđenja koje je nastadalo.

Pokušali su da iskoriste suzavac protiv izgrednika, ali im to nije mnogo pomoglo.



Borusija Dortmund ima jednu od najbrojnijih, najvernijih i najbolje organizovanih grupa navijača u Evropi, naročito u Ligi šampiona, a kojoj ne igraju stalno klubovi sa tako jakim "tiffo" pokretom.

Dolazak "Gelbe Wanda" (Žutog zida) u prestonicu Poljske bio je samo motiv više za navijače Legije da se pokažu u punom sjaju.

A, u njihovom slučaju to znači odlična koreografija i bučno navijanje isto koliko i nasilje. Ako se na sve to doda tradicionalna netrpeljivost između Poljaka i Nemaca, meč 1. kola Lige šampiona u Varšavi nije mogao da prođe bez incidenata.

Kao što smo rekli, susret završen ubedljivom pobedom Borusije od 0:6, počeo je izvanrednom koreografijom zeleno-belih, retoričkim pitanjem: "Pogodite ko se vratio", i šetalicom koja daje odgovor – huligan koji "na žrebu" drži listić sa imenom kluba.

Da su mislili pre svega na sebe, a onda na klub, huligani iz redova navijača Legije dokazali su u drugom poluvremenu kada su pokušali da utrče na deo tribine sa fanovima BVB-a, a kada im se isprečio jak policijski kordon i nekoliko "nesrećnih" redara, došlo je do tuče.

Primetićete da je u jednom trenutku jedan od huligana sa fantomkom na glavi uspeo da otme policajcu, ili redaru, suzavac i da prska naokolo kao da se rado o osveživaču vazduha.

Izvor: mozzartsport/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar