Video - Nevjerovatno: Igra stoni tenis bez ruku!

Egipćanin Ibrahim Hamadu jedan je od paraolimpijaca o kojima se najviše priča tokom Igara u Rio de Žaneiru. On igra stoni tenis ustima i nogom. Njegova moćna poruka svima glasi...

Ostali sportovi 16.09.2016 | 13:15
Video - Nevjerovatno: Igra stoni tenis bez ruku!
Još nije pobedio na meču na Paraolimplijskim igrama u Rio de Žaneiru, ali su ga mnogi nazvali legendarnim igračem stonog tenisa.

Egipatski sortista, koji je izgubio obe ruke u saobraćajnoj nesreći kada je imao 10 godina, drži reket ustima a servira nogom!

Njegov način igre je zapanjio publiku i ostale paraolimpijce, čak i one koji su ga pobedili, poput Britanca Dejvide Vederila:

"Bila mi je neverovatna čast da igram protiv takve legende kao što je Ibrahim. Gledao sam ga ranije na YouTube i bilo mi je malo nezgodno da se pripremim na njegov stil igre", rekao je Britanac.

Mnogi su bili skeptični prema Ibrahimu i njegovim šansama da se domogne Paraolimpijskih igara, ali on kaže da mu je baš to bio dodatni podsticaj da nastavi da trenira i da ostvari svoj san.

"Moja poruka svima je da ništa nije nemoguće i da naporno rade da bi ostvarili svoje ciljeve u onome u čemu smatraju da su dobri. Hendikep nije kad nemaš noge ili ruke, hendikep je kad ne radiš sve ono što možeš i želiš", poruka je ovog sjajnog čoveka.



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar