Ljut je i Nurkić: Kada valjam i zašto smetam?!

NBA košarkaš, reprezentativac BiH, najavio je da će razmisliti da li će ponovo nastupiti za selekciju svoje zemlje.

Košarka 13.09.2016 | 18:15
Ljut je i Nurkić: Kada valjam i zašto smetam?!
Bura u reprezentaciji Bosne i Hercegevovine smirila se samo privremeno.

Sve je počelo u subotu, kada su sukobljeni saigrači - kapiten Mirza Teletović i mlada nadaDžanan Musa umalo potukli u subotu na terenu. Ipak, dan kasnije su se i izmirili.

Istog dana, u popodnevnim satima, selektor Damir Mulaomerović radikalno je "presekao" i poručio da za Teletovića nema mesta u avionu kojim je ekipa otputovala u Švedsku, na kvalifikacionu utakmicu za Eurobasket. Karta kapitena tamošnje reprezentacije brzo je stornirana.

Dan kasnije, nakon što je ekipa odletela ka Skandinaviji, objavljeno je da će Mirza Teletović ipak otići u Švedsku, ali u svojoj režiji, kao navijač.

Zajedno sa njim, u avionu će biti i centar Jusuf Nurkić, koji je i dalje deo ekipe, iako je krenuo na utakmicu odvojeno od nje.

NBA centar u ponedeljak je na svom Instagram profilu poručio da nije on odlučio kako će putovati i najavio da će razmisliti da li će ponovo obući dres selekcije BiH.

"Povredu imao, kažu, ne želi da igra, izmislio povredu, ne valja. Dođe da igra, ne valja. Daje sve od sebe, opet ne valja. Kako god okreneš, ne valja. Da li vam i zašto baš toliko smetam? Međutim, uz ove momke sam do kraja, a nakon svega što ste mi priredili, o daljnjoj reprezentativnoj karijeri ću dobro razmisliti, lažovi i primitivci jedni! I još nešto, o tome kada i kako se putuje, ne odlučujem ja, nego savez i stručni štab. Da sam želio da se odvajam od ekipe, ne bih ni dolazio!", napisao je Nurkić.

Delom poruke, nekadašnji igrač Cedevite podsetio je i na svoj prošlogodišnji sukob sa Košarkaškim savezom BiH oko odustajanja od nastupa na Eurobasketu.

Teški dani sa košarkašku reprezentaciju BiH, koja bi mogla da se plasira na Eurobasket samo velikim iznenađenjem i ubedljivom pobedom nad Švedskom (oko 40 poena razlike), uz poklapanje ostalih rezultata.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar