Sokolac: Dvije osobe teško povrijeđene

Dve osobe su teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na deonici magistralnog puta Podromanija-Sokolac, u mestu Ivan Polje, opština Sokolac, saopšteno je iz Centra javne bezbednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Republika Srpska 09.09.2016 | 14:10
Sokolac: Dvije osobe teško povrijeđene
U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila sinoć oko 20.40 časova, učestvovali su automobil "ford fokus" i kamion nepoznatih registarskih oznaka, koji se udaljio sa lica mesta.

Tom prilikom teško su povređeni vozač automobila "ford fokus" čiji su inicijali T.M. i njegov suvozač R.P.

Povređeni su vozilom Hitne pomoći prevezeni u Bolnicu Istočno Sarajevo, a potom je R.P. helikopterom za medicinsku evakuaciju Helikopterskog servisa Republike Srpske transportovan u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci, prenosi Srna.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca, izvršen je uviđaj kojim je utvrđeno da je nepoznati vozač usled neprilagođene brzine uslovima i stanju puta izgubio kontrolu nad vozilom, nakon čega je došlo do prelaska priključnog vozila u suprotnu saobraćajnu stranu i njegovog udara u "ford fokus".

Operativnim radom na terenu pripadnici Policijske stanice Sokolac došli su do saznanja da se u vezu sa navedenom saobraćajnom nesrećom može dovesti osoba V.D. sa Sokoca.

Osumnjičeni vozač je pronađen na području opštine Sokolac, kao i kamion "skanija" na kojem su uočena oštećenja.

Izvor: Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar