Соколац: Двије особе тешко повријеђене

Две особе су тешко повређене у саобраћајној несрећи која се догодила на деоници магистралног пута Подроманија-Соколац, у месту Иван Поље, општина Соколац, саопштено је из Центра јавне безбедности /ЦЈБ/ Источно Сарајево.

Република Српска 09.09.2016 | 14:10
Соколац: Двије особе тешко повријеђене
У саобраћајној несрећи, која се догодила синоћ око 20.40 часова, учествовали су аутомобил "форд фокус" и камион непознатих регистарских ознака, који се удаљио са лица места.

Том приликом тешко су повређени возач аутомобила "форд фокус" чији су иницијали Т.М. и његов сувозач Р.П.

Повређени су возилом Хитне помоћи превезени у Болницу Источно Сарајево, а потом је Р.П. хеликоптером за медицинску евакуацију Хеликоптерског сервиса Републике Српске транспортован у Универзитетски клинички центар Републике Српске у Бањалуци, преноси Срна.

По овлаштењу дежурног тужиоца, извршен је увиђај којим је утврђено да је непознати возач услед неприлагођене брзине условима и стању пута изгубио контролу над возилом, након чега је дошло до преласка прикључног возила у супротну саобраћајну страну и његовог удара у "форд фокус".

Оперативним радом на терену припадници Полицијске станице Соколац дошли су до сазнања да се у везу са наведеном саобраћајном несрећом може довести особа В.Д. са Сокоца.

Осумњичени возач је пронађен на подручју општине Соколац, као и камион "сканија" на којем су уочена оштећења.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар