Neobično iznenađenje za djevojačko veče

Da li se sjećate posljednjeg iznenađenja koje vam je neko priredio? Porodica, prijatelj, djevojka, momak...?

Republika Srpska 05.09.2016 | 16:31
Neobično iznenađenje za djevojačko veče
Kažu da čovjek vrijedi onoliko koliko ima prijatelja, oni posebni ljudi koji su tu za nas i u dobru i u zlu, i kada se pjeva i kada se plače, a i kada se plače od radosti...

Imati prijatelje, one prave bezuslovne, u današnje vrijeme poremećenog sistema vrijednosti jako je teško, ali to se ne može reći za jednu Andrijanu. Ona ih ima nekoliko, i to onih pravih koje su na jedan neobičan, lijep i romantičan način pokazale koliko su privržene prijateljstvu, da su tu u svim onim sentimentalnim momentima kada je njihovo prisustvo i očekivano.Naime, petnaestak djevojaka svojoj prijateljici priredilo je iznenađenje za djevojačko veče, u selu nadomak Bijeljine.

U novi život, porodični, Andrijanu su drugarice ispratile na poseban način, jednog posebnog dana, okupanog semberskim suncem, prelivenog svježinom prirode i zelenila, upotpunjenog bijelom i crvenom bojom raskošnih haljina, slatkih kolača i osvježavajućeg pića, uz balone, i razne ukrase...."Premišljale smo se kako da organizujemo samo našu žurku, onu za pamćenje", rekla je Ivana, jedna od drugarica.

"Planirale smo neko putovanje, neki ludi ljetnji provod, ili jednostavno neki beogradski splav. Sve je to zamjenila semberska ravnica, jedno divno dvorište, ideja, pozitivno raspoloženje, svadbena motivacija i dobra volja", dodala je Ivana.Buduća mlada, po svemu sudeći ovako nešto nije očekivala.

"Znala sam da imam pozitivno društvo, dobre drugarice, predosjećala sam da nešto spremaju, a pogledajte šta su one sve organizovale", rekla je za portal InfoBijeljina buduća mlada, Andrijana.

Rekli biste ništa neobično, ali zar se ne kaže da sitnice život znače.... 

(InfoBN)
(Foto: InfoBN)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

MIHAILO Mikic

05.09.2016 17:35

SVETI PISMO kaze da je "imati prijatelja vrednije nego imati brata"

ODGOVORITE
Name

Dragan

05.09.2016 18:03

Bogami djevojke...

ODGOVORITE
Name

bord

05.09.2016 18:26

Ova u crvenom najbolja

ODGOVORITE
Name

Sasa

05.09.2016 18:29

Najdonja slika, djevojka desno zadnja... Da li neko zna kako joj je ime i prezime, jako mi se dopada. Zelim da je upoznam

ODGOVORITE
Name

goran

05.09.2016 18:40

A meni se sve svidjaju od prve do dvanaeste. Svaka cast djevojke i vama ce se ljepo ljepim vratiti.

ODGOVORITE
Name

jest miki

06.09.2016 06:03

I onda otici na splav u BG Sa pritateljima...bas steta ..ova omladina da ne ide na splavove ..propustice svasta.

ODGOVORITE