Toti: Želim posebnu sezonu za kraj!

Dominacija Juventusa, rekordan transfer Gonsala Iguaina, Kinezi u Milanu i Interu, sve to će ostati ove sezone u senci jednog čoveka.

Fudbal 04.09.2016 | 12:00
Toti: Želim posebnu sezonu za kraj!
Frančesko Toti, kapiten Rome, "Princ Rima", igra svoju poslednju sezonu u dresu "vučice", i želi da bude posebna.

Rimljani verovatno nemaju tim koji će moći dostojno da se bori sa Juventusom za titulu, ali legendarna "Velika beba", gospodar Rima, želi da se oprosti od kluba koji obožava na pravi način.

"Iza mene je 25 godina pobeda, poraza, golova, radosti i razočaranja. Iskusio sam mnogo emocija ovih godina pa je teško reći šta je od toga bilo posebno. Ono što je sigurno je moja želja da nosim ovaj dres i da mu dam sve od sebe", rekao je Toti.

Toti je član Rome postao pre 28 godina, kada je zaigrao za omladinsku školu, a prvotimac je od 1991.

"Kao da uopšte nije prošlo toliko vremena, u 25. sezonu ulazim odlučan i željan i siguran da ovaj tim pruži maksimalno zadovoljstvo navijačima, što oni i zaslužuju. Uvek sam osećao jaku vezu, ljubav, strast ovog grada, navijača Rome koje su me uvek podržavali, u Italiji i inostranstvu. To mi je pomoglo da se osećam ponosnim što nosim ovaj dres i da ga nosim s ponosom", dodao je Toti.

Nova sezona, poslednja, svakako će biti u znaku "Er Puponea".

"Želim da moja 25. profesionalna sezona, te 40. rođendan koji ću uskoro proslaviti, budu posebni, za mene, navijače, ali i sve na terenu", zaključio je Toti.

Toti je odigrao 758 utakmica i postigao 304 gola za Romu, s kojom je osvojio samo jednu titulu 2001. godine, te po dva Kupa i Superkupa.

Osam puta je bio drugi u Seriji A, pet puta izgubio finale Kupa, a tri puta Superkupa. Sa Italijom (58 utakmica, 9 golova) bio je prvak sveta 2006. godine.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar