Bogdanović: Prvi cilj ispunjen, sljedeći je Evroliga!

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović kaže da je ispunio prvi cilj osvajanjem srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Riju,

Košarka 04.09.2016 | 11:15
Bogdanović: Prvi cilj ispunjen, sljedeći je Evroliga!
Naredni koji želi da ostvari je osvajanje Evrolige sa Fenerbahčeom.

"Svakog dana sam sve motivisaniji, ne razmisljam da sam završio san, iako je veliki uspeh srebro u Riju. Sebi stalno postavljam nove ciljeve, a to je da osvojim Evroligu sa Fenerbahčeom. Znam da neće biti lako, mnogi vide CSKA i nas kao favorite, ali dugačak je put", rekao je Bogdanović.

Bogdanović je dodao da još uvek nije svestan kakav je uspeh napravljen na Olimpijskim igrama.

"Iz dana u dan nam prilaze ljudi, čestitaju, hoće da se slikaju, organizuju se sjajni dočeci i to je fenomenalno. Zbog svega toga se i bavimo košarkom, to je naša najveća motivacija", poručio je sjajni šuter.

Njemu je najbolji trenutak iz Brazila pobeda nad Australijom 87:61 u polufinalu olimpijskog turnira.

"Bio je neverovatan osećaj i euforija... Amerikanci su bili ubedljivi u finalu, ali smo napredovali i izgubili manjom razlikom u odnosu na finale u Španiji", dodao je Bogdanović.

Bivši košarkaš Partizana rekao je da mu je san da jednog dana zaigra u NBA ligi, ali da ne želi da žuri, nakon što na njega polažu prava Sakramento Kingsi.

"Ne volim da žurim i razmišljam mnogo unapred, već da idem polako. Cceka me naporna sezona u Fenerbahčeu i želim na nju da se fokusiram, a potom ću videti",zaključio je Bogdanović.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar