Bivša žena zgrožena golim fotkama Orlanda Bluma

Orlando postao je glavna tema na društvenim mrežama nakon što su objavljene njegove gole fotografije sa letovanja u Italiji. Sada se ovim povodom oglasila njegova bivša supruga Miranda Ker.

Zanimljivosti 01.09.2016 | 11:00
Bivša žena zgrožena golim fotkama Orlanda Bluma
Slavni skinuo se dok je uživao na moru sa devojkom Kejti Peri i zapalio internet, a njegova bivša šokirana je onim što je videla.

Blum je kontaktira Mirandu pre nego što su fotorafije objavljene da je upozori."Poslao mi je poruku i rekao mi: "Stvarno me je sramota, izaći će neke fotografije, mislim da treba da znaš." Odgovorila sam mu: "O bože, da li si normalan? Pokrij se čoveče"", rekla je Miranda kroz smeh gostujući u jednoj emisiji.

Bivši supružnici, koji imaju petogodišnjeg sina Flina razveli su se 2013. posle tri godine braka.Orlando je trenutno u vezi sa Kejti, a Miranda je verena za osnivača društvene mreže Snepčet Evana Spigela.

Izvor: Blic
Foto: Instagram

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

iluzija

01.09.2016 11:21

Pjevaci otpjevaju pjesme koje je neko drugi ustvari iz srca, svoje patnje napisao. Glumci odglume uloge istorijskih vrlih licnosti, a narod se ljepi za glumce i pjevace. Zarade od toga ogromne novce, a original niko i ne spominje. Nije ni cudo da pjevaci i glumci misle da su bogom dani. Tipicna iluzija.

ODGOVORITE