Džerard izabrao najboljeg trenera sa kojim je radio...

Legendarni fudbaler Stiven Džerard u Liverpul je došao još kao sedmogodišnjak, konačno, godinu dana nakon odlaska iz tima otkrio je ko je najbolji trener sa kojim je imao priliku da sarađuje na "Enfildu".

Fudbal 29.08.2016 | 12:15
Džerard izabrao najboljeg trenera sa kojim je radio...
Tokom impresivne karijere Džerard je ostavio neizbrisiv trag u ovom timu, za koji je odigrao čak 710 utakmica za 17 provedenih sezona.

Džerard ima 36 godina i uskoro bi mogao da završi karijeru, a takođe vrlo je verovatno da će se oprobati i kao trener. U svojoj karijeri imao je prilike da uči od nekoliko vrhunskih stručnjaka, među kojima su Brendon Rodžers, Roj Hodžson, Rafael Benitez, Keni Dagliš...Ipak, Džerard je istakao da je najbolji od svih bio Rafael Benitez.

"Najbolji je Rafa Benitez. Taktički je najbolji", istakao je nekadašnji kapiten Liverpula.

On dodaje da je impresivno bilo osvojiti Ligu šampiona pod vođstvom španskog stručnjaka.

"Generalno, najbolji je bio oko postavke tima za igru, osvojio je Ligu šampiona, to je bilo čarobno, i on je bio deo toga. Bio je neverovatan".

Bivši kapiten "crvenih" se trenutno nalazi u LA Galaksiju, a na kraju sezone mogao bi da okači kopačke o klin. Kada dobije licencu od UEFA planira da se nađe u stručnom štabu Jirgena Klopa.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar