EFT donirao novi krov školi u Stanarima

EFT je donirao nove krovove kompleksu Osnovne škole „Desanka Maksimović” iz Stanara čime je omogućen bezbedan nastavak nastave i zaštita školskog prostora.

Republika Srpska 10.08.2016 | 14:10
EFT donirao novi krov školi u Stanarima
Na molbu uprave Osnovne škole za pomoć oko popravke oštećenih krovova EFT Stanari je odlučio da donira nove krovoveza ceo školski kompleks, učionice i fiskulturne sale. Radovi na postavljanju novih krovova tekli su tokom letnjeg raspusta, vrednost donacije je 39.800 KM. Uz sanaciju krovovaEFT je donirao i gromobranske instalacije i oluke za odvod padavina.

EFT Rudnik i Termoelektrana Stanari konkretnim aktivnostima većgodinama pokazuje posvećenost lokalnoj zajednici čiji je sastavni deo. Briga o đacima i mladima, kroz nagrade, donacije i ekskurzije kao i mnogobrojne druge aktivnosti podrške građanima opštine Stanari je deo kompanijske poslovne politike o društveno odgovornom poslovanju. EFT će nastaviti sa svim aktivnostima kojima pomaže razvoj opštine i kvalitet života njenih građana. Sve aktivnosti se realizuju u partnerstvu sa opštinskim organima uprave.



EFT - Rudnik i Termoelektrana Stanari je članica EFT grupe. EFT grupa se bavi trgovinom i investicijama u energetskom sektoru, posebno u zapadnoj, srednjoj i jugoistočnoj Evropi. Projekat u Stanarima je najveća investicija u energetski sektor u Bosni i Hercegovini u poslednje tri decenije.

Ukupna vrijednost investicije za rudnik i termoelektranu iznosi 560 miliona evra. Od 2005. do danas u projekte u Stanarima uloženo je 311 miliona evra.  Prošle godine, u EFT - Rudnik i TE Stanari bilo je zaposleno 476 radnika, a danas ih je 540. S početkom komercijalnog rada, tokom 2016. godine, predviđa se da će stalno zaposlenih biti više od 900.

Komentari / 0

Ostavite komentar