Partizan dovodi barem još jedno pojačanje!

A možda i dvojicu...!

Fudbal 08.08.2016 | 16:00
Partizan dovodi barem još jedno pojačanje!
Deset novajlija. Zasad. Po svemu sudeći, biće ih još. Partizan će u završne tri sedmice letnjeg prelaznog roka pokušati da angažuje još najmanje jednog igrača.

Potvrdio je to i novi šef struke crno-belih, Marko Nikolić, podsećajući da još ima vremena za promene u zatačenom igračkom kadru.

„Prelazni rok nije gotov. Mogu da se dese odlasci, možda i dolasci. Poterebno je oformiti takmičarski tim. Nećemo gomilati igrače, shodno tome ne bi trebalo očekivati mnogo dolazaka. Ako ih bude bilo onda je to jedan ili dva. Uz eventualni odlazak tri, četiri, možda pet igrača...Momci koji su trenutno tu imaju moje poverenje. Dopunsku selekciju obavićemo eventualno u decembru, dotad su ovi koji su tu najbolji na svetu“, objasnio je Nikolić. 

U ovom trenutku nema naznaka na kojoj bi poziciji Nikolić voleo da se Partizan pojača, ali se pretpostalvja da je reč o ofanzivnom delu tima. Podsetimo, na Topčidersko brdo ovog leta stigli su: Miroslav Radović, Nikola Đurđić, Leonardo, Nemanja Stevanović, Saša Marjanović, Petar Đuričković, Milan Radin, Nemanja Miletić, Marko Janković i Bojan Ostojć.

Paralelno za formiranjem tima, Marko Nikolić završava proces i oko kompletiranja njegovog stručnog štaba.

„Stigao je Radoje Smiljanić, dolazi i Goran Basarić, a nećemo žuriti sa kompletiranjem, jer imamo tri meča u sedam dana, međutim, imamo i veliku želju da angažujemo još saradnika koji bi mi pomagali“, dodao je novi šef struke, uz napomenu da u međuvremenu nije razgovarao sa prethodnikom na klupi Ivanom Tomićem, ali jeste sa njegovim saradnicima.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar