OI: Srpski dubl oduševljen podrškom u Riju!

Novak Đoković i Nenad Zimonjić kažu da su Čilića i Draganju deklasirali zahvaljujući energiji dobijenoj od publike. "Retko koji sportista može da prođe kroz ovo", rekao je Ziki.

Ostali sportovi 07.08.2016 | 19:45
OI: Srpski dubl oduševljen podrškom u Riju!
Đoković i Zimonjić su na početku takmičenja u dublu prepustili rivalima iz Hrvatske samo četiri gema i u velikom stilu se plasirali u drugo kolo - 6:2, 6:2.

Evo šta su rekli posle meča...

"Atmosfera je bila neverovatna, publika je bila fantastična. Mi smo jako zahvalni na njihovoj podršci. S jedne strane, znamo koliko smo ovde dobrodošli od početka, ali nismo znali da ćemo dobiti podršku u ovoj proporciji i to je stvarno nešto što ostaje zapamćeno za sva vremena i što je nama dalo krila da odigramo kako smo odigrali",izjavio je Đoković.

Najbolji teniser sveta bio je iznenađen kako su igrački "kliknuli" on i Zimonjić, jer u nekim ranijim situacijama nije bilo tako.

"Kada se u obzir uzme činjenica da sam u poslednje dve godine odigrao četiri-pet dubl mečeva i da sa Nenadom nisam imao mnogo uspeha, jer smo izgubili i u Dejvis kupu i u Torontu, da na ovaj način počnemo protiv kvalitetnog para je izuzetno dobro i nadamo se da ćemo nastaviti tako".

U drugom kolu sastaće se najverovatnije sa domaćim dublom Bruno Soareš - Marselo Melo.

Novinari su primetili da je Novak na konferenciji imao na sebi boje brazilske zastave.

"Nije ništa sponzorski, to nosim samo sada, za intervju. Ne bih da izgledam prepotentno, kao što izgledam, ali ovo je neki način da iskažem zahvalnost Brazilcima", objasnio je Đoković.

Iskusni Nenad Zimonjić takođe je bio oduševljen.

"Nismo znali šta da očekujemo, ali ovo je nešto što svaki sportista može da poželi. Meni je drago da igram sa Novakom, da smo zajedno doživeli ovo. Retke su prilike da bilo koji sportista može da prođe kroz ovo. On, naravno, ima podršku gde god se pojavi u svetu, ali ovo je neki drugi nivo", konstatovao je prekaljeni dubl igrač.

"Možemo da budemo presrećni kako smo odigrali i zadovoljni početkom turnira".

Izvor: Mondo.rs/BETA

Komentari / 0

Ostavite komentar