MUP dobio Poseban kolektivni ugovor

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač i predsjednik Sindikata radnika unutrašnjih poslova potpisali su Poseban kolektivni ugovor za zaposlene u oblasti unutrašnjih poslova.

Republika Srpska 03.08.2016 | 22:53
MUP dobio Poseban kolektivni ugovor
Poseban kolektivni ugovor za radnike zaposlene u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srpske potpisan je nakon četiri mjeseca pregovora.

Na snazi će biti tri godine.

U Sindikatu radnika zaposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova tvrde da su zadovoljni potpisanim. Objašnjavaju da je stvoren dobar pravni okvir i otklonjena pravna nesigurnost. Sindikat naglašava da su zadržana prava poput naknade za noćni rad, rad praznicima i prekovremeni rad.

Poseban kolektivni ugovor za radnike MUP-a u kabinetu ministra unutrašnjih poslova potpisali su ministar i predsjednik granskog
sindikata.



BN televizija

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

DE GOTHIA

03.08.2016 15:25

NORMALNO DA SU PRVI POTPISALI, KADA JE BILO - POSTUPI PO NAREĐENJU MILICIJO MOJA...

ODGOVORITE
Name

crnac u mup rs

03.08.2016 18:56

Aman ljudi.... koji rad prekovremeno.... nocni.... imaju samo pozornici.... dok se praznici i onako samo po kojem uniformisanom placa.... pa to je jedna suplja prica.... koha se plasira u javnosti.... pogledajte gdje je mup rs trenutno na rangu u odnosu na mup fbih i ostale strukre bezbjednosnog tipa.... po svemu.... materijalno tehnicka opremljenost.... plate... isl....

ODGOVORITE
Name

savjesan i zadovoljan radnik

05.08.2016 09:42

Dajte nam negdje objavite novi kolektivni ugovor da ga i mi pročitamo.

ODGOVORITE