Sokolac: Muškarci fizički napali ženu

U ugostiteljskom objektu na Sokocu muškarci čiji su inicijali M.T. i N.R. napali su verbalno i fizički žensku osobu S.V., saopšteno je iz Centra javne bezbednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Republika Srpska 03.08.2016 | 13:01
Sokolac: Muškarci fizički napali ženu
S.V. je prijavila policiji da je u toku noći između 1. i 2. avgusta N.R. nazivao pogrdnim rečima i gađao je flašom, dok je M.T. više puta otvorenom i zatvorenom pesnicom udario po licu i bacio je na rashladnu vitrinu.
 
O događaju je obavešten dežurni tužilac koji je naložio preduzimanje potrebnih mera i radnji na dokumentovanju krivičnih dela laka telesna povreda i ugrožavanje opasnim oruđem pri tuči ili svađi.

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo, juče je S.Č., zaposlena na poslovima urbanističko – građevinskog inspektora Grada Istočno Sarajevo, prijavila da je navedenog dana u Ulici Ive Andrića, opština Istočno Novo Sarajevo, vršila inspekcijski nadzor na dogradnji objekta, te da je tom prilikom vlasnik N.M. vređao, upućivao joj pretnje po život i isterao je iz objekta.

Imenovana je izjavila da joj je u prethodnom periodu, prilikom inspekcijskog nadzora u istom objektu, D.M. takođe pretio pokazujući joj vatreno oružje, pištolj i onemogućio joj vršenje službene radnje.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca policijski službenici preduzimaju potrebne mere i aktivnosti na rasvetljavanju prijavljenog događaja.

(Srna)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Čudo

03.08.2016 11:22

Kao da gledam ishod radnje. Predstaviće je da je bila u šemi sa nekim, a on našao drugu, pa ih onda iz osvete prijavila. Nekako se uvjek tako završi.

ODGOVORITE
Name

Top

03.08.2016 14:07

I ako je bila nek' je ostavi,a ne da je gađa flašom.

Name

Dragan

03.08.2016 13:50

Tamo žive poludivlji ljudi!

ODGOVORITE
Name

Mihailo Mikic

03.08.2016 22:52

DRAGANE, mozda u Istocnom Sarajevu zaista zive "poludivlji ljudi" ali ja sam siguran da u Sarajevu i Mostaru zive divlji ljudi ili divljaci!