Соколац: Мушкарци физички напали жену

У угоститељском објекту на Сокоцу мушкарци чији су иницијали М.Т. и Н.Р. напали су вербално и физички женску особу С.В., саопштено је из Центра јавне безбедности /ЦЈБ/ Источно Сарајево.

Република Српска 03.08.2016 | 13:01
Соколац: Мушкарци физички напали жену
С.В. је пријавила полицији да је у току ноћи између 1. и 2. августа Н.Р. називао погрдним речима и гађао је флашом, док је М.Т. више пута отвореном и затвореном песницом ударио по лицу и бацио је на расхладну витрину.
 
О догађају је обавештен дежурни тужилац који је наложио предузимање потребних мера и радњи на документовању кривичних дела лака телесна повреда и угрожавање опасним оруђем при тучи или свађи.

Полицијској станици Источно Ново Сарајево, јуче је С.Ч., запослена на пословима урбанистичко – грађевинског инспектора Града Источно Сарајево, пријавила да је наведеног дана у Улици Иве Андрића, општина Источно Ново Сарајево, вршила инспекцијски надзор на доградњи објекта, те да је том приликом власник Н.М. вређао, упућивао јој претње по живот и истерао је из објекта.

Именована је изјавила да јој је у претходном периоду, приликом инспекцијског надзора у истом објекту, Д.М. такође претио показујући јој ватрено оружје, пиштољ и онемогућио јој вршење службене радње.

По овлаштењу дежурног тужиоца полицијски службеници предузимају потребне мере и активности на расветљавању пријављеног догађаја.

(Срна)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Чудо

03.08.2016 11:22

Као да гледам исход радње. Представиће је да је била у шеми са неким, а он нашао другу, па их онда из освете пријавила. Некако се увјек тако заврши.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Топ

03.08.2016 14:07

И ако је била нек' је остави,а не да је гађа флашом.

Name

Драган

03.08.2016 13:50

Тамо живе полудивљи људи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микиц

03.08.2016 22:52

ДРАГАНЕ, мозда у Истоцном Сарајеву заиста зиве "полудивљи људи" али ја сам сигуран да у Сарајеву и Мостару зиве дивљи људи или дивљаци!