Snimio seksualni čin, video mu došao glave

"Ne želim ime tog mafijaša uz svoje, uz svoju porodicu. Ja imam još jednog sina, ćerku, unučiće i ne želim ništa do komentarišem, a videćete šta će se u tom slučaju još dešavati" kaže za "Blic" Živojin Ćirković, otac Darka Ćirkovića koji je u svojoj 23. godini ubijen u Italiji. Naručilac njegovog ubistva Ivan Savić (35) juče je, posle devet godina skrivanja, uhapšen u Mađarskoj.

Srbija 22.07.2016 | 11:49
Snimio seksualni čin, video mu došao glave
Foto: Privatna arhiva
Ivan Savić

Savić, koji je u Italiji 2013. osuđen za naručivanje ubistva, uhapšen je u Roskeu, mestu na granici sa Srbijom. Savić je osuđen za ubistvo Ćirkovića (23) koji je izvršeno 26. januara 2007. na periferiji Vićence.

Ćirković je ubijen sa tri metka , a kako su italijanski mediji preneli, bio je član iste bande kao i Savić.

"Savić je uhvaćen u nedelju, nešto pre 6 sati. Kod njega su pronađena dva pasoša, od kojih je jedan bio lažni. Ubica je u odsustvu osuđen na 21 godinu i šest meseci zatvora", preneli su italijanski mediji.

U akciji hapšenja begunca učestvovale su italijanska i mađarska policija, kao i Interpol. Kako su mediji preneli, begunac je u mađarskom zatvoru i trenutno se radi na njegovoj isporuci italijanskim vlastima.

Darka Ćirkovića kobne noći pozvao je Bojan Nikolić, koji je sa sobom poveo i dvojicu prijatelja. Izgovor je bio da će izvršiti pljačku, međutim, to se nije dogodilo. Kad je izašao iz automobila, oni su zapucali ka njemu. Prvi metak koji je Ćirkovića pogodio u ruku ispalio je Nikolić, dok se pretpostavljalo da je drugi ispalio Marković. Na kraju je mladić „overen“ u glavu.

"U skladu s pravilima kriminalne grupe, mladić je morao biti likvidiran. Darko je naime bio u vezi sa Savićevom suprugom, čak je napravio video snimak njihovog seksualnog odnosa. Savić je video snimak i isplanirao ubistvo. Kućni video koji je napravio bio je smrtna kazna za Darka, mladića iz dobre kuće", preneli su italijanski mediji.

Četvorica Srba pripadala su bandi koja je bila specijalizovana za pljačke prodavnica. Kad je telo nesrećnog Ćirkovića otkriveno, u džepu je pronađen uređaj za isključivanje alarma.

Ćirković, inače poreklom iz Kruševca, postao je poznat po pobedama na moto-trkama. On je 2005. uhapšen s Brankom Kneževićem zbog pljačke „Lukoilove“ pumpe u Aleksincu. Mladići su uz pretnju pištoljem od radnika uzeli manju svotu novca, kao i mobilne pakete. Uhapšeni su iste noći kod Ražnja. Kako je pravosnažno osuđen na tri godine zatvora, Ćirković je pobegao u Italiju. Njgeova porodica i dalje živi u Kruševcu i bave se privatnim biznisom.

OTKRILI IH TELEFONSKI RAZGOVORI

Kako su preneli italijanski mediji, Savić i Marković uhvaćeni su pomoću mobilnih telefona. Operativci policije presreli su njihove razgovore, a utvrđeno je i da su se u noći između 26. i 27. januara nalazili na mestu gde je ubijen Ćirković. Osam dana nakon ubistva barutne čestice otkrivene su na garderobi Bojana Nikolića.

Izvor: Blic

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Igor Svedska

22.07.2016 10:54

Koja glupost

ODGOVORITE
Name

virus

22.07.2016 13:09

Ma svima dati gumeni cekic i u kamenolom

ODGOVORITE