Tomić poručio Ilievu i Vazuri: Dovedite mi špica i desnog beka!

Može, ali ne odmah! Biće promena u Partizanu do kraja prelaznog roka...

Fudbal 19.07.2016 | 13:30
Tomić poručio Ilievu i Vazuri: Dovedite mi špica i desnog beka!
Broj novajlija u Partizanu do kraja prelaznog roka mogao bi da naraste na – 11! Crno-beli su već doveli devetoricu igrača ovog leta, međutim, poslednja dešavanja sugerišu da bi moglo da ih bude još. Najmanje dvojica.

Prema saznanjima MOZZART Sporta, šef struke Ivan Tomić je u direktnom razgovoru sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim i generalnim direktorom Milošem Vazurom, predočio nadređenima da je sadašnjem timu potrebno osveženje na pozicijama desnog beka i centarfora. 

Sve to kao posledica izvesnog razlaza sa Ivanom Bandalovskim, ali i nezadovoljstva trenera prema Valeriju Božinovu, u smiraj sedmice za nama.

Kao odgovor, Tomić je dobio uveravanja da će uskoro moći da računa na novog desnog beka. Doduše, tek posle verovatno sporazumnog raskida saradnje sa Bandalovskim (traži se model rastanka) i pronalaska odgovarajućeg rešenja na tržištu. Od igrača na toj poziciji stručni štab može da računa na Miroslava Vulićevića, možda i Miladina Stevanovića – koji doduše, pokriva i mesto štopera – pa želi da ima opciju više.

Slično, ne do kraja isto je u napadu. Tomić je Valeriju Božinovu pred celom svlačionicom izrekao nekoliko primedbi na račun kilaže i taktičkih zamisli, zatim obavio razgovor sa bugarskim internacionalcem u četiri oka, posle čega je upravi kluba, konkrento Ilievu iVazuri, rekao da mu je potreban novi špic.

Tu je situacija malo komplikovanija, jer crno-beli već imaju Nikolu Đurđića i DušanaVlahovića, pa je Tomiću rečeno da na eventualno pojačanje može da računa ako se plasira u grupnu fazu Lige Evrope. Razumljivo, tad će biti i više novca. U suprotnom, nema razloga dopunjavati ionako već preglomazan kadar.

Sve to pod uslovom da Partizan i Valeri Božinov dogovore prekid saradnje. Zasad se to neće desiti, jer bugarski špic nije napravio nikakav neprofesionalni gest, ispunjava sve obaveze, ostaje mu se u Beogradu, gde su mu klub i navijači prirasli za srce. Doduše, dosta toga bi moglo da bude jasnije posle saznanja da li će se naći na spisku igrača za revanš sa Zaglebjem.

Podsetimo, srpski osvajač kupa u četvrtak, igra u Lubinu revanš drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope (prvi meč 0:0).

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar