Sljedeći je Širle! Kako zaraditi 100.000.000 evra i odmah ih potrošiti…?!

Rojs - Gece - Širle - Obamejan?! Zvuči moćno!

Fudbal 18.07.2016 | 12:00
Sljedeći je Širle! Kako zaraditi 100.000.000 evra i odmah ih potrošiti…?!
Potpuno novu Borusiju iz Dortmunda ćemo gledati u narednoj sezoni. Trener Tuhel i klupska uprava na čeku sa Vackeom i Corkom je imala plan B u slučaju da ostane bez najboljih igrača. Tuhel će krenuti stopama Jirgena Klopa i dobiti priliku da formira tim koji je po njegovom ukusu.

Otišli su nosioci igre Mhitarjan, Humels i Gundgoan, klub je inkasirao preko 100.000.000 evra, a polovinu je već potrošio na kupovine Dembelea, Gereira, Rodea, Bartre, Mora iMerina. Za Gecea će platiti dodatnih 28.000.000 evra, ostatak zarađenog novca od prodaje trilinga će biti potrošen na dovođenje Andrea Širlea čime će Borusija staviti tačku na ovaj prelazni rok.

Širle bi trebalo da bude kruna prelaznog roka u Dortmundu ovog leta. Pregovori sa Volfzburgom traju već danima. Volfzburgov direktor Klaus Alofs je na početku odbijao ideju o prodaji Širlea, ali sada je raspoložen jer sve snage ulaže da zadrži JulijanaDrakslera. U slučaju da Borusija ponudi traženih 32.000.000 evra, dogovor je blizu jer lokalni mediji u Dortmundu ističu da je BVB odlučio da izdvoji 30.000.000 evra za dovođenje Širlea koji je velika želja Tomasa Tuhela. Upravo je Tuhel izmislio Širlea u Majncu i lansirao ga ka zvezdama.

Širle je trenutno u Kaliforniji na odmoru, u društvu Marija Gecea i nije isključeno da se sa odmora priključe pripremema Milionera. Mada je Alofs najavio da bi pregovori okoŠirleovog transfera u Dortmund mogli da traju do kraja avgusta.

Ako Dortmund završi prelazni rok sa Širleom i do kraja odoli ponudama za Omabejana, onda bi Tuhel u narednoj sezoni imao moćan napadački kvartet na raspologanju: Širle - Gece - Rojs - Obamejan. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar