Banjaluka: Manijak snima ispod haljina?!

Centrom Banjaluke kreće se manijak s vrećicom u kojoj ima kameru i kojom snima žene i djevojke ispod haljine.

Republika Srpska 14.07.2016 | 22:51
Banjaluka: Manijak snima ispod haljina?!
Tvrdi to šokirana Banjalučanka kako bi upozorila sve sugrađanke ukoliko bi im ovaj voajer prišao i pokušao da ponovi nešto slično, pišu "Nezavisne novine".

Kako je ispričala, primijetila ga je čekajući autobus na lokaciji stare autobuske stanice u Vidovdanskoj ulici, u utorak oko 19.30 časova.

"Na stanici je bilo nekoliko djevojaka obučenih u haljine koje su čekale autobus. On je šetao po stajalištu i svako malo išao od jedne do druge. Prilazio im je veoma blizu, stao bi nekoliko trenutaka, a zatim otišao. Sve vrijeme je lagano mahao kesom", kazala je ona.

Dodaje kako joj je postao sumnjiv kada je kesom zapeo za haljinu jedne od djevojaka.

"Prišla sam da malo bolje vidim jer sam sumnjala da pokušava da ukrade novčanik, a onda sam shvatila da je na ćošku poluprovidne kese rupica, nakon čega sam primijetila i kamericu. Toliko sam bila ljuta da bih ga, da sam ga uhvatila, udavila. Međutim i on je vjerovatno spazio da je razotkriven pa je otišao", priča sagovornica lista.

Opisala ga je kao visokog mlađeg muškarca, između 25 i 30 godina, koji je na sebi imao teksas bermude, plavu majicu i kačket.

Iz Centra javne bezbjednosti (CJB) Banjaluka su kazali kako im ovaj slučaj nije prijavljen, ali da će u svakom slučaju provjeriti navode o kojima smo ih obavijestili.

"Preduzećemo sve mjere i radnje kako bismo utvrdili da li je izvršeno krivično djelo", rečeno je u policiji.

U proteklih nekoliko godina u Banjaluci je bilo nekoliko sličnih slučajeva. Portir IRB-a otkriven je 2014. godine nakon što je telefonom snimao svoje koleginice koje su išle u toalet.

Godinu dana ranije u Laktašima je uhapšen voajer koji je telefonom snimao komšinicu i njenu maloljetnu kćerku.
 
Izvor: Mondo.ba

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

ŽIKA Ž

14.07.2016 15:10

NIJE TO NIŠTA TAKOZVANA RTRS I NJENA SPIKERICA BILJANA KNEŽEVIĆ SEKSA SE NA RADNOM MJESTU.

ODGOVORITE
Name

xx

14.07.2016 16:06

Bog s tobom devojko. Kako da uhvati sa kamerom iz vrećice? Ako je visok onda je vrecica podignuta, kamera ne podešena. Danas se to može videti svugde, barem g**e ima. Verovatno se malo muvao, tražio prilku tamo gde je veca koncentracija. Evo slucaja kada prilazim svome rancu od koga sam se udaljio i gde je mnogo sveta. Primecujem mladu ženu koja me cudno posmatra i skoči prema meni sa pitanjem "sta trazim u tuđem rancu". Gledam i ne mogu da verujem. Onda nisam dozvolio, da ostane na njenom izvini, nego sam joj malo ocitao lekciju. Naime radi se o polukultivisanoj osobi koja ima svoju predstavu, da gospodin obavezno nosi odelo i kravatu kao nama dobro poznata gospoda i sa druge strane da je neko manje respekta vrijedan ko drugacije izgleda.

Name

ejjj

14.07.2016 16:13

Nes' se ti od kamere leba najest'!

ODGOVORITE
Name

Karadoiz

14.07.2016 17:03

I sta je problem, neka se zalila da joj je snimio dukat na gacicama a kune se da su bile ciste

ODGOVORITE
Name

Krkan

14.07.2016 21:08

Šta ako je sirotinja pa nije imala gaće

ODGOVORITE
Name

Kobac

15.07.2016 06:52

Zagondžija neki garant hajde nije Pedofil šta fali i da mu zavrnete suknje malo nek vidi zagondžija malo neće vas pojesti

ODGOVORITE