Бањалука: Манијак снима испод хаљина?!

Центром Бањалуке креће се манијак с врећицом у којој има камеру и којом снима жене и дјевојке испод хаљине.

Република Српска 14.07.2016 | 22:51
Бањалука: Манијак снима испод хаљина?!
Тврди то шокирана Бањалучанка како би упозорила све суграђанке уколико би им овај воајер пришао и покушао да понови нешто слично, пишу "Независне новине".

Како је испричала, примијетила га је чекајући аутобус на локацији старе аутобуске станице у Видовданској улици, у уторак око 19.30 часова.

"На станици је било неколико дјевојака обучених у хаљине које су чекале аутобус. Он је шетао по стајалишту и свако мало ишао од једне до друге. Прилазио им је веома близу, стао би неколико тренутака, а затим отишао. Све вријеме је лагано махао кесом", казала је она.

Додаје како јој је постао сумњив када је кесом запео за хаљину једне од дјевојака.

"Пришла сам да мало боље видим јер сам сумњала да покушава да украде новчаник, а онда сам схватила да је на ћошку полупровидне кесе рупица, након чега сам примијетила и камерицу. Толико сам била љута да бих га, да сам га ухватила, удавила. Међутим и он је вјероватно спазио да је разоткривен па је отишао", прича саговорница листа.

Описала га је као високог млађег мушкарца, између 25 и 30 година, који је на себи имао тексас бермуде, плаву мајицу и качкет.

Из Центра јавне безбједности (ЦЈБ) Бањалука су казали како им овај случај није пријављен, али да ће у сваком случају провјерити наводе о којима смо их обавијестили.

"Предузећемо све мјере и радње како бисмо утврдили да ли је извршено кривично дјело", речено је у полицији.

У протеклих неколико година у Бањалуци је било неколико сличних случајева. Портир ИРБ-а откривен је 2014. године након што је телефоном снимао своје колегинице које су ишле у тоалет.

Годину дана раније у Лакташима је ухапшен воајер који је телефоном снимао комшиницу и њену малољетну кћерку.
 
Извор: Мондо.ба

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

ЖИКА Ж

14.07.2016 13:10

НИЈЕ ТО НИШТА ТАКОЗВАНА РТРС И ЊЕНА СПИКЕРИЦА БИЉАНА КНЕЖЕВИЋ СЕКСА СЕ НА РАДНОМ МЈЕСТУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xx

14.07.2016 14:06

Бог с тобом девојко. Како да ухвати са камером из врећице? Ако је висок онда је врецица подигнута, камера не подешена. Данас се то може видети свугде, барем г**е има. Вероватно се мало мувао, тражио прилку тамо где је веца концентрација. Ево слуцаја када прилазим своме ранцу од кога сам се удаљио и где је много света. Примецујем младу жену која ме цудно посматра и скочи према мени са питањем "ста тразим у туђем ранцу". Гледам и не могу да верујем. Онда нисам дозволио, да остане на њеном извини, него сам јој мало оцитао лекцију. Наиме ради се о полукултивисаној особи која има своју представу, да господин обавезно носи одело и кравату као нама добро позната господа и са друге стране да је неко мање респекта вриједан ко другације изгледа.

Name

ејјј

14.07.2016 14:13

Нес' се ти од камере леба најест'!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Карадоиз

14.07.2016 15:03

И ста је проблем, нека се залила да јој је снимио дукат на гацицама а куне се да су биле цисте

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кркан

14.07.2016 19:08

Шта ако је сиротиња па није имала гаће

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кобац

15.07.2016 04:52

Загонџија неки гарант хајде није Педофил шта фали и да му заврнете сукње мало нек види загонџија мало неће вас појести

ОДГОВОРИТЕ