F1: Rajkonen zaobišao menadžersku pomoć!

Ferari ove sezone više laje nego što ujeda, pa je Kimi Rajkonen odlučio da zaobiđe javnost i menadžera, prilikom sklapanja novog ugovora sa ekipom iz Maranela.

Ostali sportovi 19.07.2016 | 13:45
F1: Rajkonen zaobišao menadžersku pomoć!
Vozač Ferarija, Kimi Rajkonen upustio se sam u pregovore oko novog ugovora. Bez pomoći menadžera, Finac je potpisao novi ugovor sa timom iz Maranela.

„On je ovaj ugovor sklapao potpuno sam. Kimi me je zvao u četvrtak i rekao mi da Ferari želi da nastavi saradnju sa njim. Zamolio me je da unajmim advokate koji će pregledati papirologiju. To se sve desilo u jednom danu i samo par ljudi je znalo za sve ovo. Dokuše, Rajkonen mi je i s proleća rekao da želi da ostane, tako da mi je veoma drago što se na kraju tako i desilo“, rekao je dugogodišnji menadžer Kimija Rajkonena, Stiv Robertson.

Ime finskog automobiliste u italijanskom timu bilo je stavljeno pod veliki znak pitanja nakon što su se na osnovu izjava Mauricija Arivabenea, prvog čoveka Ferarija mogle čuti izjave po kojima ekipa razmatra i dovođenje drugih vozača. Onda je nastupio šok, jer su vodeće ličnosti iz Maranela najavile da Rajkonen mora sam da odluči o svojoj daljoj sudbini, da se nametne ili da otpadne. Na kraju je ipak ispalo da Finac ima jake živce, ali i čeličnu volju, što se ne bi moglo reći i za Ferari čija mašina ove sezone više napreduje u medijma nego što je sposobna bilo koga da ujede na stazi.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar