Ovo je Murinjov plan za Pogbu...!

Prodaje šestoricu zvezda da isplati pola transfera! Portugalac sastavio listu igrača na kojima planira da zaradi ovog leta.

Fudbal 12.07.2016 | 20:00
Ovo je Murinjov plan za Pogbu...!
Pol Pogba i Mančester Junajted - još jednom! Daleko od toga da je Juventus počeo da popušta, odnosno da se Junajted "primakao" Francuzu, ali mediji na Ostrvu iz dana u dan nastavljaju da podgrevaju teren, podižući pritisak navijačima Crvenih đavola. Najnovije informacije najčitanijeg tabloida San tako kažu da je Žoze Murinjo već napravio listu za odstrel, odnosno da će dobrim delom od tog novca biti finansiran dolazak jednog od najtraženijih fudbalera današnjice. 

Kao što je od ranije poznato Mančester je spreman da obori svetski rekord u visini transfera (navodno Juve je već odbio ponudu od 115.000.000 evra), a kako se radi o ogromnoj sumi, valjalo bi nešto novca pribaviti i od prodaje igrača. Isti izvor navodi da je portugalski stručnjak već precrtao osmoricu igrača (to su momci na koje ne računa), među kojima su neke od velikih zvezda ili skupo plaćenih pojačanja prethodnih godina, uglavnom akvizicija Luja van Gala. 

San piše da Murinjo u svom novom projektu, između ostalih, ne vidi Huana Matu, Morgana Šnajderlina, Bastijana Švajnštajgera, Markosa Roha, Memfisa Depaja i Deleja Blinda. Uzimajući u obzir cifre za koje su ova šestorica pristigla na Old Traford (160.000.000 evra) njihovi odlasci za isti novac pokrili bi troškove oko Pogbinogtransfera, ali Mančester, naravno, neće izvući ni približno toliki novac.

Kada se na sve to doda i procenat menaždera Pola Pogba - Mina Rajole, kome Junajted ukoliko realizuje transfer mora da uplati fantastičnih 25.000.000 evra kao naknadu, jasno je da odlaskom ove šestorice fudbalera zapravo neće moći da bude pokriveno ni pola Juventusovih potraživanja. O plati samog fudbalera da i ne govorimo...

Da podsetimo, Mančester je u dosadašnjem delu prelaznog roka doveo samo Zlatana Ibrahimovića, Erika Baija i Henrika Mhitarjana, potrošivši samo na obeštećenja (bez Zlatana) 80.000.000 evra. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar