Ovih 5 znakova otkrivaju da ste odlični u krevetu

Dobar partner u seksu nikad nije dosadan, za početak…

Zanimljivosti 03.07.2016 | 12:59
Ovih 5 znakova otkrivaju da ste odlični u krevetu
Dobar seks i veština u krevetu su podložne subjektivnom utisku, a definicija se menja od osobe do osobe. Neformalna ispitivanja i ankete pokazuju da ova titula ne zavisi od veličine pola, izdržljivosti ni posebnoj koreografiji. Evo šta žene zapravo priželjkuju u krevetu.

1. Kreativni ste

"Moj dečko je najbolji seksualni partner kojeg sam ikad imala i to zato što nikad nije dosadan," priznaje Ivana. "Retko kad to radimo u krevetu. On inicira seks u kuhinji, dnevnoj sobi, čak smo imali seks i u ormanu. Uzbudljivo je kad nikad ne znam šta će napraviti sledeće."

2. Pustolovni ste

"Titulu dobrog u krevetu nećete dobiti ako imate samo jedan potez koji pali," kaže Branka. "Ključ je u stavu i želji da isprobate nove stvari, strast u očima dok to činite i sposobnost da se smejete kad tela proizvode čudne zvukove. Pustolovni duh i spremnost na zabavu je ono što vas čini zapanjujuće dobrim u krevetu."

3. Pričate o seksu i dok ne vodite ljubav

"Moj dečko i ja šaljemo jedno drugom provokativne poruke," priznaje Marta. "Obožavam što smo otvoreni i iskreni o svojim seksualnim životima i možemo o tim stvarima da razgovaramo uvek. Na primer, nedavno me je dragi prekinuo u gledanju omiljene serije kako bi mi objasnio zašto ga je toliko uzbudio oralni seks koji sam mu priredila nekoliko dana ranije. Kad je iskren sa mnom osećam se poželjnom, ali i uvek međusobno učimo šta nam odgovara u seksu."

4. Ne bojite se da budete glasni

"Nije mi namera da probudm sve u komšiluku, ali volim kada moj muž jasno i glasno izražava šta mu paše u krevetu. Pogotovo ako pogodi onu finu ravnotežu u količini strastvenih uzdaha i stenjanja - nema ništa seksipilnije i uzbuđujućeg za mene od toga," kaže Marija. "Jednom sam bila s frajerom koji je praktički ćutao sve vreme i uopšte mi se nije svidelo."

5. Samouvereni – čak i kad ne znate šta radite

"Moj dečko i ja nedavno smo probali vezivanje u krevetu po prvi put. Bio je toliko u kontroli cele situacije da sam ga posle pitala da li je to već radio," kaže Mira. "Rekao je da nije i to me je užasno uzbudilo."

 Super žena
foto: internet

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

dehar

03.07.2016 11:42

Cekam jos nekog

ODGOVORITE