Video - Veliki je Grin: Stisak ruke, pa zagrljaj sa Lebronom!

Posle poraza u finalnoj seriji od Klivlend Kavalirsa, Drejmond Grin pokazao je sportski duh vredan poštovanja.

Košarka 20.06.2016 | 17:15
Video - Veliki je Grin: Stisak ruke, pa zagrljaj sa Lebronom!
Na terenu je često ’prljav’, radi sve kako bi njegov tim pobedio, bilo je čarki sa Lebronom Džejmsom i na parketu i preko medije, ali Grin je demonstrirao veličinu onda kada se osećao najgore – posle verovatno najtežeg poraza u karijeri.

Grin se vratio na teren usred slavlja Kavsa, pošto je prethodno sedeo u svlačionici, i čestitao je rivalima, uz zagrljaj sa Džejmsom.

“Seo sam kada sam došao u svlačionicu – oni su još skakali, tako da tada svakako ne bih mogao nikome da čestitam. Ipak, kada sam sedeo, znao sam da nije u redu da samo sedim tu – oni momci, oni su prsten zaslužili, i znao sam da je moja dužnost da odem i da im čestitam na sjajnoj seriji i osvojenoj tituli“, rekao je Grin i dodao:

“Kao što sam rekao, mrzim da gubim, ali iz svega se nešto nauči. Ponosim se time što sam karakteran momak i dugo se ne bih osećao kako treba da se nisam vratio na parket i čestitao im. To sedenje potrajalo je minut, a onda sam se vratio“.

Vratili su se i Stef Kari i Andre Iguadala, ali tokom meča među Voriorsima na nivou je igrao jedino Drejmond Grin – 32 poena (5-7 za dva, 5-8 za tri), 15 skokova i 9 asistencija.

Nije bilo dovoljno za trofej, ali Drejmond je svojim gestom uperio tačno u suštinu sporta.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar