HDZ se ne predaje, ali Sabor je raspušten

Milorad Pupovac, predsednik Kluba poslanika SDS S-a i reformista u hrvatskom Saboru rekao je da se HDZ ne predaje i to je dobro, ali da je drugo pitanje šta je od toga realno, a realno je da je više od 82 poslanika stavilo potpis na raspuštanje Sabora i to je predsednica odobrila.

Region 18.06.2016 | 08:30
HDZ se ne predaje, ali Sabor je raspušten
"Ne može se zanemariti 80-ak potpisa poslanika i 75 odsto građana koji žele nove izbore. Trebalo ih je raspisati u zadnjoj fazi konsultacija u januaru i svega ovog ne bi bilo", rekao je on u Dnevniku HRT-a.

"U poneđeljak u 12 sati očekujem da će predsednik Sabora otvoriti raspravu o raspuštanju Sabora i tu prostora za nešto drugo nema", kazao je on i dodao kako je Kolinda Grabar-Kitarović dala prostora svima da se izjasne i kažu šta su imali, i da su političke igre prestale kada je ona rekla da traži hitno održavanje novih izbora.

"Mi zastupnici moramo voditi računa da se ne sramotimo do kraja, a stranke da se pripremaju za izbore", kaže Pupovac i dodaje da će SDS S na izbore izaći samostalno, prenosi portal Index.hr.

Komentari / 0

Ostavite komentar