Balkanski rat za Ibanjeza: Fener ''bacio udicu''!

Navijači ga vide u startnoj postavi! Olimpijakos dobio ozbiljnog konkurenta...

Fudbal 15.06.2016 | 23:00
Balkanski rat za Ibanjeza: Fener ''bacio udicu''!
Crvena zvezda želi da ga sačuva za evropske kvalifikacije, Olimpijakos čeka da proda skupocenog Musuaka kako bi ga privoleo u pirejske dvore... Ali kada je u pitanju jedan od najboljih igrača crveno-belih u prošloj sezoni Luis Ibanjez postoji i treća zainteresovana strana.

Fenerbahče je već ostao bez startnog levog beka, a jedan od igrača koji su u najužem krugu kandidata da zaduže žuto-crni dres je popularni Lučo. Incijalna vest o blagom flertu između turskog velikana i Argentinca do stanja euforije je dovela navijače Kanarinaca.

Fanovi Fenera oduševljeni su mogućnošću da se majstor prekida i strelac deset prvenstvenih golova preseli na Bosfor. Tome u prilog i podatak da su Luisa Ibanjezasvrstali u idealan tim za narednu sezonu. Vide ga kao standardnog člana odbrambene četvroke zajedno sa Majkonom, Kjarom i Montojom.

Fener tek treba da se izjasni, ali ono što Turcima kao i Olimpijakosu ne ide u prilog jeste činjenica da rukovodstvo Zvezde ne namerava da prodaje glavne pologu prošlogodišnjeg tima. Bar dok ne prođu kvalifikacije.

Zvezda bi na prodaji Luisa Ibanjeza mogla da finansijski profitira (oko dva miliona evra), ali... Postoji igrači čiji doprinos se ne ogleda samo u suvim brojkama. A Luis Ibanjez je baš takav. Ne samo da je postigao gomilu važnih golova, već je u prošloj sezoni bio mastermajnd pozitivnih dešavanja u svlačionici. Pored Lukovića jedan od vođa tima.

Prodaja Ibanjeza pre kvalifikacija bila bi Zvehdin pucanj u slepočnicu. Zato će Fener, a i Olimpijakos morati da sačekaju. Barem do avgusta, a možda i do decembra.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar