Kajganijada priređena u Donjem Žabaru

Na jezeru u Donjem Žabaru danas je priređena prva „Kajganijada“, privredno-turistička manifestacija koju je organizovalo preduzeće „Agreks“ d.o.o.

Republika Srpska 12.06.2016 | 21:51
Kajganijada priređena u Donjem Žabaru

„Nakon višegodišnjeg uspješnog rada i dostignutog nivoa i kvaliteta s brendom „naj jaje – naj daje“, mi smo kao regionalni lideri u ovoj proizvodnji s najvećim brojem proizvedenih konzumnih jaja po glavi stanovnika u Evropi, odlučili da svojim sugrađanima, poslovnim prijateljima, malim privrednicima i udruženjima građana iz okolnih opština, ponudimo manifestaciju na kojoj ćemo se družiti i zabaviti, ali i predstaviti ponudu i potencijale koji u ovom kraju Republike Srpske nisu mali“, rekao je direktor „Agreksa“ Predrag Miličić.

Kajgana od 3.000 naj jaja iz „Agreksa“ ispečena je pored lijepo uređenog vještačkog jezera u Donjem Žabaru, a organizatori manifestaciju najavljuju kao dio kalendara događaja u ovoj lokalnoj zajednici.

Druženje na žabarskom jezeru uz najkajganu i ostale domaće specijalitete od pilećeg mesa, pratio je bogat zabavno-muzički program.

BN televizija

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Crni

12.06.2016 22:56

Buahahha nemojte se sramotiti maknite to sa javnosti

ODGOVORITE