Кајганијада приређена у Доњем Жабару

На језеру у Доњем Жабару данас је приређена прва „Кајганијада“, привредно-туристичка манифестација коју је организовало предузеће „Агрекс“ д.о.о.

Република Српска 12.06.2016 | 21:51
Кајганијада приређена у Доњем Жабару

„Након вишегодишњег успјешног рада и достигнутог нивоа и квалитета с брендом „нај јаје – нај даје“, ми смо као регионални лидери у овој производњи с највећим бројем произведених конзумних јаја по глави становника у Европи, одлучили да својим суграђанима, пословним пријатељима, малим привредницима и удружењима грађана из околних општина, понудимо манифестацију на којој ћемо се дружити и забавити, али и представити понуду и потенцијале који у овом крају Републике Српске нису мали“, рекао је директор „Агрекса“ Предраг Миличић.

Кајгана од 3.000 нај јаја из „Агрекса“ испечена је поред лијепо уређеног вјештачког језера у Доњем Жабару, а организатори манифестацију најављују као дио календара догађаја у овој локалној заједници.

Дружење на жабарском језеру уз најкајгану и остале домаће специјалитете од пилећег меса, пратио је богат забавно-музички програм.

БН телевизија

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Црни

12.06.2016 22:56

Буахахха немојте се срамотити макните то са јавности

ОДГОВОРИТЕ