Satovi i automobili "koče" Murinja!

Agent trofejnog trenera Žorž Mendeš i čelnici "crvenih đavola" rešavaju razne tehničke probleme, ali Portugalac sigurno dolazi na Old Traford.

Fudbal 26.05.2016 | 18:40
Satovi i automobili "koče" Murinja!

Žozea Murinja od klupe Mančester junajteda deli samo razrešenje sukoba interesa, proisteklog iz ranije potpisanih sponzorskih ugovora, ali agent Žorž Mendeš i izvršni potpredsednik Junajteda Ed Vudvord odlučni su da stvore uslove da saradnja bude ozvaničena već u petak.

Kako saznaje "Skaj sports", rešen je problem vezan za prava na korišćenje imena "Žoze Murinjo", koja su pripadala Čelsiju, a sada je na redu usaglašavanje obaveza na polju marketinga, gde Murinjo i Junajted imaju ugovore sa različitim proizvođačima satova i automobila...

Eto koliko je fudbal u moderno doba postao kompleksna delatnost.

Sam Murinjo želi da se pregovori što pre završe, kako bi se konkretno bacio na posao oko formiranja ekipe za sledeću sezonu.

"Skaj" saznaje i da Portugalac još nije razgovarao sa Rajanom Gigsom, legendom kluba koji više neće moći da bude asistent menadžera, pošto je kod Murinja ta pozicija rezervisana za Ruija Fariju.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar