U Darmštatu će se pričati srpski sljedeće sezone?!

Ekipa Dirka Šustera je uspeli da izbori opstanak u žestokoj konkurenciji na dnu tabele, pa će i naredne sezone Darmštat igrati Bundes ligu. Slobodan Rajković se pokazao kao pravo pojačanje, a Uprava ovog kluba "vreba" još jednog Srbina.

Fudbal 06.06.2016 | 19:30
U Darmštatu će se pričati srpski sljedeće sezone?!

U Darmštatu je izboren primarni cilj.

Ekipa koja je prošle sezone izborila promociju u Bundes ligu uspela je da sačuva prvoligaški status, sa dva boda "viška" u odnosu na Frankfurt koji će u baraž za opstanak, a pet bodova u odnosu na dugogodišnjeg prvoligaša i nekadašnjeg šampiona Štutgart.

Pojačani igračima koje su drugi odbacili, poput Sandra Vagnera iz Herte (strelca 14 golova), Luke Kaldirole iz Verdera, ali i reprezentativca Srbije koji je napustio HSV - Slobodana Rajkovića, uspeli su da slože ekipu koja ima velike ambicije. Nekoliko dana po završetku sezone, već se razmišlja o novim igračima.

Ne tako bogati klub će ponovo pokušati da posegne za jeftinijim rešenjima, a poučeni iskustvom sa Rajkovićem, u Darmštatu žele i Gojka Kačara.

Nekadašnji reprezentativac Srbije će u ovom prelaznom roku napustiti HSV, uprkos tome što je njegovim golom izboren opstanak u Bundes ligi. Njemu, i nekolicini drugih iskusnijih igrača, saopšteno je da potraže novu sredinu.

Kako javlja lokalni list iz Hamburga - "Hamburger Morgenpost", predstavnici Darmštata su već obavili razgovore sa Kačarom, a na igraču je da odluči da li će poslušati njihovu ponudu i ostati u Budes ligi, ili će razgovarati sa još nekim klubovima. Pominju se Italija i Španija...

Gojko Kačar je u slavni HSV stigao 2010. godine iz Herte, a pre toga nosio je dres Vojvodine. Jedno vreme igrao je i na pozajmici u Osaki.

U januaru je napuinio 29. godina.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar