Hidink: Ranijeri me je zvao, glas mu je drhtao...!

Prvi poziv koji je Gus Hidink dobio nakon utakmice sa Totenhemom bio je iz Rima. Sa druge strane veze bio je Klaudio Ranijeri...

Fudbal 04.05.2016 | 10:00
Hidink: Ranijeri me je zvao, glas mu je drhtao...!

Ono što nije uspeo za četiri sezone u Čelsiju, uspeo je u prvoj u Lester. Klaudio Ranijeri osvojio je svoju prvu titulu u trenerskoj karijeri, a isto tako podario "malenom" Lesteru prvu šampionsku titulu u Premijer ligi čime je jedna od najzanimljivijih priča ove sezone okončana srećno.

Fudbaleri Čelsija nisu dobro otvorili utakmicu, zbog loše igre u odbrani na poluvremenu su gubili 2:0, ali su u nastavku zaigrali daleko ozbiljnije i sa dva gola u mreži dozvolili su fudbalerima Lestera da slave kao nikada pre.

U jednoj napetoj utakmici koju su obeležili i incidenti na terenu (Totenhem dobio čak 9 žutih kartona), na kraju se najviše radovao tim koji i nije bio na terenu.

"Lisice" su se okupile u domu Džejmija Vardija da zajedno pogledaju utakmicu, dok je Klaudio Ranijeri za to vreme, kako je on rekao, odleteo u Rim kako bi ručao sa svojom majkom. Međutim, i on je krajičkom oka pratio, bar rezultat.

To je otkrio i Gus Hidink...

"Ranijeri me je već zvao i zahvalio mi se na našoj sjajnoj igri u drugom poluvremenu", kazao je holandski stručnjak, i nastavio...

"Glas mu je drhtao, ne znam da li je plakao... Čovek mi se zahvalio bar pet puta".

Očekivano, nervoze i emocija bilo je i na "Stamford bridžu" gde je Totenhem burno reagovao kada je shvatio da ostaje bez titule. Hidink im to nije uzeo za zlo, a Poketino i Kejn su takođe čestitali Lesteru osvojenu titulu.

"Svaka čast Ranijeriju i njegovim igračima... Mi smo naravno razočarani, ali moramo biti ponosni na sezonu koju smo imali", poručio je Maurisio Poketino.

Izvor: Mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar