Vučić posjetio grobove predaka u Bugojnu

Mostar je danas bio politički centar regiona. U gradu na Neretvi otvoren je sajam privrede koji je okupio brojne političke zvaničnike. Najviše pažnje izazvalo je prusustvotvo premijera Srbije Aleksandra Vučića.

Republika Srpska 12.04.2016 | 22:52
Vučić posjetio grobove predaka u Bugojnu

Nakon današnjih sastanaka u Mostaru predsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić posjetio je selo Čipuljići kod Bugojna odakle potiče njegova porodica i obišao groblje i malobrojne članove porodice koji još tamo žive. Nakon toga Vučić je svratio i do Banjaluke gdje ga je u restoranu ”Kej” u Klašnicama dočekao predsjednik Dodik sa saradnicima.

Bosna i Hercegovina trenutno duguje 850 miliona maraka radnicima sa nepovezanim radnim stažom. Oni ukupno imaju milion godina neplaćenih doprinosa i ne mogu u penziju. Nijedan Zakon ne reguliše ovo pitanje, a na već postojeću brojku od milion, godine nepovezanog radnog staža samo se kaleme.

Narodna skupština Republike Srpske razmotrila je danas Nacrt zakona o izmjeni Zakona o radnim odnosima u državnim organima i Nacrt zakona o izmjenama Zakona o statusu funkcionera jedinica lokalne samouprave kojima je planirano ukidanje tzv. bijelog hljeba za funkcionere na republičkom i lokalnim nivoima vlasti u Republici Srpskoj. Nacrte je predložila poslanička grupa Napredne Srpske.

Pogledajte Dnevnik 2 BN TV:

BN TV

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Hm

12.04.2016 15:33

Lidera i ......

ODGOVORITE
Name

don Kihot

12.04.2016 16:09

Kako to da Baje tamo nema? Mislim stvarno...a Grigorije je tamo...dakle ovo nije uredu...pa zar njih dvojica nisu nerazdvojni....?

ODGOVORITE