Вучић посјетио гробове предака у Бугојну

Мостар је данас био политички центар региона. У граду на Неретви отворен је сајам привреде који је окупио бројне политичке званичнике. Највише пажње изазвало је прусуствотво премијера Србије Александра Вучића.

Република Српска 12.04.2016 | 22:52
Вучић посјетио гробове предака у Бугојну

Након данашњих састанака у Мостару предсједник Владе Србије Александар Вучић посјетио је село Чипуљићи код Бугојна одакле потиче његова породица и обишао гробље и малобројне чланове породице који још тамо живе. Након тога Вучић је свратио и до Бањалуке гдје га је у ресторану ”Кеј” у Клашницама дочекао предсједник Додик са сарадницима.

Босна и Херцеговина тренутно дугује 850 милиона марака радницима са неповезаним радним стажом. Они укупно имају милион година неплаћених доприноса и не могу у пензију. Ниједан Закон не регулише ово питање, а на већ постојећу бројку од милион, године неповезаног радног стажа само се калеме.

Народна скупштина Републике Српске размотрила је данас Нацрт закона о измјени Закона о радним односима у државним органима и Нацрт закона о измјенама Закона о статусу функционера јединица локалне самоуправе којима је планирано укидање тзв. бијелог хљеба за функционере на републичком и локалним нивоима власти у Републици Српској. Нацрте је предложила посланичка група Напредне Српске.

Погледајте Дневник 2 БН ТВ:

БН ТВ

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Хм

12.04.2016 15:33

Лидера и ......

ОДГОВОРИТЕ
Name

дон Кихот

12.04.2016 16:09

Како то да Баје тамо нема? Мислим стварно...а Григорије је тамо...дакле ово није уреду...па зар њих двојица нису нераздвојни....?

ОДГОВОРИТЕ