Danijel Ljuboja ode u menadžere!

Novac me ne interesuje, hoću da odvedem momke u Barselonu i Real Madrid! "Spremao sam se za ovaj poziv poslednje tri-četiri sezone igračke karijere", kaže bivši reprezentativac Srbije i Crne Gore.

Fudbal 09.04.2016 | 12:40
Danijel Ljuboja ode u menadžere!

Sećate li se Danijela Ljuboje? Napadač koji je u karijeri nastupao za Sošo, Strazbur, Pari Sen Žermen, Štutgart, Volfsburg po okončanju igračke karijere 2014. godine počeo je da se bavi menadžerskim poslom. Preokupacija su mu za sada prva i druga liga Francuske.

Ljuboja, pak, ističe da njemu osnovni cilj nije novac, već zabava i rad sa mladim talentima. Kaže, želi da im usadi želju da dostignu najveće visine.

"Poslednje tri-četiri godine igračke karijere spremao sam ovu promenu. Moj brat se bavio menadžerstvom pet-šest godina tako da mislim da je to prirodan tok stvari. Pristupam poslu drugačije od drugih jer sam istinski zaljunljenik u fudbal. Želim da učim igrače da pucaju na najviše domete. Da potpišu za Real Madrid i Barselonu. Bavio sam se fudbalom 15 godina. Nisam ovde da pravim novac, već da se zabavim, da doživim nešto novo zajedno sa tim momcima", rekao je Ljuboja, a prenosi sajt Lensois.com.

Ljuboja je nosio dres reprezentacije Srbije i Crne Gore od 2003. do 2006. godine.

Komentari / 0

Ostavite komentar