Di Marija „ubio“ Van Gala u pojam! Sa sljedećim...

Ja sam otišao, a ti i dalje igraš isto! Ispao si iz Evrope, nemaš šanse za titulu! Nisu me pustili da uspem u Mančesteru“, kivan je Argentinac!

Fudbal 05.04.2016 | 21:20
Di Marija „ubio“ Van Gala u pojam! Sa sljedećim...

Mančester junajted je „obio“ kasu. Postavio britanski rekord kad je reč o novcu plaćenom na ime obeštećenja. Delovalo je da će sve da bude potaman. I klubu i Anhelu di Mariji. A onda se desio sunovrat. Iako je po broju asistencija (11), a to mu je u karijeri bio zaštitni znak, odradio svoje, Argentinac je posle samo jedne sezone na Old Trafordu rešio da promeni sredinu. Sve zbog - Luja van Gala.

Di Marija nije izgovirio ime holandskog stručnjaka, međutim, na osnovu svega izrečenog u intervjuu za Bi-Bi-Si označio ga je kao glavnog krivca što nije uspeo na jednom od najpopularnijih stadiona sveta.

„Neke stvari nije lepo reći, ali pre će biti da me nisu pustili, nego da nisam mogao da se prilagodim. Otišao sam, a taj tim i dalje igra na isti način. Ispao je iz evropskih kupova, a daleko je od šanse da bude prvak u Premijer ligi. Ne mislim da je to moja ili greška mojih bivših saigrača“, rekao je Di Marija, očigledno upirući prst krivice ka Luju van Galu.

Bio je još konkretniji:

„Kad god sam dobio šansu da igram, davao sam sve od sebe, ali nije ispalo kako sam se nadao. Zato sam odlučio da odem. Ne samo da bih bio srećan, već i da bih osvajao trofeje. Dešavalo se da jednu utakmicu počnem na jednoj poziciji, sledeću na drugoj. Postizao sam golove na jednoj poziciji, a onda bih iznenada bio određen da na sledećem meču dejstvujem na suprotnoj strani terena. To mi nije pomoglo da se prilagodim. Na treneru je da odluči gde će koji fudbaler da gra, ali smatram da bi igrač trebalo da se oseća komotno na mestu koje pokriva“.

Tmurni dani u karijeri bivšeg krilnog veziste Benfike i Real Madrida su završeni. Ove sezone blista. Zajedno sa ostalim zvezdama Pari Sen Žermena već je odbranio titulu u Ligi 1, a 13 golova i 16 asistencija u svim takmičenjima pokazuju da je ostavio trag u prvoj godini na Parku prinčeva.

„Sve ono što nisam radio u Mančesteru radim u Pari Sen Žermenu. Zato sam zahvalan sadašnjem treneru. Od početka mi je jasno stavio do znanja gde me želi i nijednog trenutka nije promenio mišljenje. Dao mi je totalnu slobodu da se krećem. Srećan sam u Parizu, a to u Mančester nije bio slučaj“, dosolio je Anhel di Marija.

Komentari / 0

Ostavite komentar