Crvena zvezda ''čisti'' dugove i sprema se za Evropu!

Čelnici Crvene zvezde počeli su da rešavaju zaostala dugovanja kako bi lider nacionalnog šampionata mogao nesmetano da zaigra u Evropi.

Fudbal 05.04.2016 | 13:20
Crvena zvezda ''čisti'' dugove i sprema se za Evropu!

Kako prenose 'Večernje novosti', najtrofejniji srpski klub je na dobrom putu da bez ikakvih problema prođe monitoring Evropske fudbalske unije (UEFA), pošto se do četvrtka kasno uveče radilo na isplaćivanju i reprogramiranju starih obaveza.

Većinu posla obavili su generalni direktor Zvezdan Terzić i poslovni direktor Stefan Pantović, a posebno su na isplati nagomilanih dugova prema bivšim i sadašnjim fudbalerima, trenerima i Radnoj zajednici –jer UEFA interesuje isključivo 'sportski dug' kada je u pitanju izdavanje licence.

U proteklom periodu, gotovo četiri miliona evra je isplaćeno na ime tih dugovanja, tokom nedelje ostalo je da se doplate određene sume novca pojedincima koji su raznim reprogramima svoje zarade naplaćivali godinama unazad. A, novac se isplaćivao na kraju onima koji su pokazali najviše razumevanja, poput Nenada Milijaša, Duška Tošića i njima sličnih, bivših istaknutih igrača, koji su klubu stalno izlazili u susret.

Veliku 'pomoć' u ostvarivanju zacrtanog plana tim sa Marakane imao je u vidu prodaje izdanaka svoje škole – zaradivši na Predragu Rajkoviću, Marku Grujiću, Vukašinu Jovanoviću i Luki Joviću nešto više od 13 miliona evra.

Komentari / 0

Ostavite komentar