Najljepša ljubavna priča u regionu!

Javnost i dalje čeka srećan kraj jedne od najpoznatijih ljubavnih priča iz Brodskog Varoša.

Region 30.03.2016 | 14:40
Najljepša ljubavna priča u regionu!

Roda Malena vec danima nestrpljivo čeka njenog ljubljenog koji kasni već šest dana jer je godinama dolazio 24. marta. Ovo je drugi put za 14 godina da njen dragi kasni, a jednom je poranio punih nedelju dana. 

U međuvremenu, mladi mužjaci roda posećuju gnezdo Malene, ali ona i dalje strpljivo čeka odabranika svoga srca.

Ljubav i odanost Malene i Klepetana, belih roda koje su već 14 godina u srećnoj vezi, mnogima je prava inspiracija. Klepetan krajem leta odlazi na daleki put prema jugu Afrike, a Malena, koja zbog slomljenog krila više ne može da leti, ostaje u slavonskom naselju i čeka da zima prođe i da joj se njen dragi vrati s 14.000 kilometara dugog putovanja.

Svakog proleća Klepetan se vraća svojoj dragoj koja ga nestrpljivo iščekuje, ništa ne jede danima, gleda u nebo i čeka da dođe njena jača polovina.

Zimi potpunu brigu o Malenoj preuzima Stjepan Vokić, koji je udomio ženku rode i koji uprkos svojim godinama brine da joj bude toplo, da što lakše prebrodi dane do povratka svoje najveće ljubavi i u proleće ponovo svetu podari nove generacije mladih roda.

Ni u proleće, kada sve počinje da cveta u bašti Stjepana i Malene, ova ljubav čoveka i rode ne prestaje, Stjepan zajedno s Malenom iščekuje i strepi oko Klepetanovog povratka.

(Jutarnji.hr)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

***

30.03.2016 14:25

Malena nestrpljivo ceka da joj dragi dodje iz daleka. Kada dragi na krov doleprsa u gnijezdu ce od ljubavi biti sve od krsa.I priroda ce sva da zasjaji stice posle novi narastaji...

ODGOVORITE
Name

He he

31.03.2016 17:03

Tako je i Kolinda cekala Seselja.

ODGOVORITE
Name

Da

01.04.2016 11:36

I dočekala!