Lester na pragu dva pojačanja za LŠ! Cijena - 33.000.000 evra!

S obzirom da će sledeće sezone igrati Ligu šampiona, Ranijeri mora da pojača igrački kadar.

Fudbal 16.03.2016 | 12:00
Lester na pragu dva pojačanja za LŠ! Cijena - 33.000.000 evra!

Lester trči senzacionalnu trku za šampionsku titulu, ali i razmišlja o budućnosti. Devet koraka još deli Lisice od titule prvaka i najvećeg iznenađenja u istoriji Ligu šampiona, ali šta god bude na kraju, klub sa King Pauer stadiona ima velike planove za narednu sezonu. Neizbežno je da će Lester sledeće sezone igrati u Ligi šampiona što znači i da će Ranijeriju biti potreban znatno širi igrački kadar od ovog koji trenutno ima na raspolaganju...

Zato je Lester već krenuo u potragu za pojačanjima koja će osvežiti tim za narednu sezonu. U aktuelnoj sezoni neki igrači su nezamenjivi, a Ranijeri zna da će takav tempo biti nemoguć u sledećoj sezoni na više frontova kada će Lester biti omiljena meta za mnoge.

Jedan od igrača koji je nezamenjiv ove sezone je levi bek Kristijan Fuhs i upravo na njegovoj poziciji klub traži pojačanje. Izbor je pao na Mičela Dajksa iz Ajaksa. Kako prenose ostrvski mediji, Lester je u finišu pregovora sa Ajsksom oko kupovine korpulentnog holandskog reprezentativca koji bi trebalo da rastereti Fuhsa. Spekuliše se da će Lester platiti Kopljanicima 13.500.000 evra za Dajksa koji povremeno može da igra i na štoperskim pozicijama.

Drugo pojačanje se traži u napadu, a želja je stara - Ahmed Musa. Nigerijski napadač iz moskovskog CSKA je još prošle zime bio na korak od transfera u Lester, ali je dogovor otpao u finišu prelaznog roka. Lester je spreman da razbije klupski rekord i plati Armejcima 19.500.000 za Nigerijca koji po mnogo čemu podseća na Džejmija Vardija i rasteretio bi najboljeg strelca Lisica. A možda i bio zamena za njega ako Vardi pređe u neki veći klub na kraju sezone.

Komentari / 0

Ostavite komentar