Video: Najjači izgovor za kašnjenje u istoriji fudbala!

Ron Flar, svhativši da ne stiže na vreme, pronašao je način da nasmeje i trenera i fudbalere AZ Alkmara.

Fudbal 11.03.2016 | 08:40
Video: Najjači izgovor za kašnjenje u istoriji fudbala!

Ron Flar nije ni prvi, ni poslednji sportista koji je zakasnio na trening.

Ali teško da je bilo ko smislio originalniji način da se izvuče!

Ovaj 31-godišnji štoper na pozajmici iz Aston Vile, shvatio je da ne stiže na vreme na početak treninga u AZ Alkmaru i da će ga Jon van den Brom kazniti u najmanju ruku uplaćivanjem unapred određene sume u "kasicu prasicu".

Međutim, kada je video Flara u čemu istrčava iz svlačionice, ni strogi Van den Brom nije mogao da ostane ozbiljan. Bivši reprezentativac Holandije i osvajač bronzane medalje sa poslednjeg Svetskog prventva u Brazilu, istrčao je – ni manje ni više – odeven u plivačko odelo i uredno zategnutim kopačkama.

Iako se na video snimku koji je AZ objavio na svom YouTube kanalu ne čuje dobro, holandski mediji citiraju Flara, koji je izvinjavajući se za kašnjenje rekao:

"Bio sam na snimanju".

Bila to laž ili ne, tek Flar je uspeo da omekša trenera, momentalno popravi raspoleženje u grupi i, ipak, odradi trening, a holandski klub iskoristio je ovu nesvakidašnju scenu za besplatan PR. Ovu priču objavili su mnogi svetski mediji, a ni mi nismo odoleli (iako znamo da postoji mala verovatnoća da je sve smišljeno i izrežirano).

Da li će Flara, ipak, kašnjenje koštati mesta u timu za meč sa Viljemom II u subotu, saznaćemo...

Inače, AZ Alkmar, protivnik Partizana u jesenas odigranoj prvoj fazi Lige Evrope, nalazi se posle 26 kola na četvrtom mestu tabele Eredivizije. Prvi je PSV Ajndhoven sa 65, drugi Ajaks sa 64, treći Fajnord sa 43, koliko ima i AZ, dva više od Utrehta...

Flar je počeo karijeru u AZ Alkmaru za koji je igrao od 2004. do 2006, potom je prešao u Fajnord čiji je dres nosio šest sezona, da bi 2012. prešao u Aston Vilu, čiji je i sada član. Klub iz Birmingema ponudio je Flaru produžetak ugovora na kraju prošle sezone u kojoj je nekako izboren opstanak, uz plasman u finale FA kupa (poraz od Arsenala od 0:4), ali je on to odbio, tako da nije igrao sve do decembra 2015.

Tada je prihvatio da se vrati u AZ Alkmar na pozajmicu od kraja tekuće sezone i, očigledno, dobro se tamo zabavlja.

Komentari / 0

Ostavite komentar