Crvena zvezda dobija veliko pojačanje!

Luka Mitrović za dve nedelje kreće punim ritmom! Kapiten crveno-belih imaće naredne nedelje još jedan pregled i ako sve bude kako treba, za dve sedmice trebalo bi da bude uključen u sve trenažne akcije.

Košarka 10.03.2016 | 08:20
Crvena zvezda dobija veliko pojačanje!

Stručni štab Crvene zvezde nije krio zadovoljstvo zbog brzine kojom se kapiten Luka Mitrović oporavlja od neugodne povrede levog kolena, koja mu je praktično oduzela celu sezonu. Intenzivne terapije u Beogradu i Istanbulu urodile su plodom, a mladi krilni centar iskoristio je nedavno Zvezdino gostovanje Fenerbahčeu kako bi otišao na dodatne preglede i dobio konačnu ocenu lekarskog tima.

Vesti koje je doneo sa sobom bile su odlične - koleno odlično reaguje na napore koje ulaže Novosađanin u nameri da se vrati u formu. Mitrović već nedeljama trenira zajedno sa ekipom, trči punom parom, ali i dalje je bilo prerano da radi treninge u „ful kontaktu“, odnosno da ulazi u duele sa saigračima. Međutim, to bi vrlo brzo moglo da se promeni.

Luka Mitrović će naredne nedelje imati još jedan pregled posle kojeg bi trebalo da dobije zeleno svetlo da uđe u puni trenažni proces u sedmici nakon kontrole i definitivno bude uključen u sve trenažne akcije. A onda će biti samo pitanje trenutka kada će Mitrović dostići optimalnu formu kako bi se vratio na teren. U prevodu - biće sigurno spreman za Superligu, a pitanje je da li će se trener Dejan Radonjić i njegovi saradnici upustiti u „igru“ da Mitroviću i ranije pruže šansu.

Podsetimo, strateg crveno-belih nekoliko puta je naglasio da neće žuriti i da želi potpuno spremnog igrača u timu, kako bi se maksimalno umanjio rizik od eventualne obnove povrede.

Komentari / 0

Ostavite komentar