Iz automatske puške pucao na policiju

Na policijske službenike Policijske stanice Bileća sinoć, 3. marta 2016. godine, pucano je iz vatrenog oružja, prilikom pokušaja sprečavanja porodičnog nasilja u jednoj porodici u Bileći.

Republika Srpska 04.03.2016 | 16:09
Iz automatske puške pucao na policiju

Naime, prilikom izlaska na mjesto događaja, po zaprimljenoj prijavi da je došlo do verbalnog nasilja u porodici, policijski službenici su primjetili da se lice A.T. udaljava od kuće, upućujući prijetnje po život policijskim službenicima, kao i članovima njegove porodice.

Nakon izvjesnog vremena, lice A.T. je pucalo iz automatske puške u pravcu putničkog motornog vozila iza kojeg su bili policijski službenici.

Na policijsko naređenje da odbaci oružje, A.T. se oglušio i pobjegao u šumu. Na mjesto događaja su odmah izašli i pripadnici Jedinice za podršku Trebinje koji su nakon što se dobrovoljno predalo lišili slobode lice A.T.

ovom licu se na teret stavljaju krivična djela: „Izazivanje opšte opasnosti“, „Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“ .

BN TV / Trebinjelive

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Dragan

04.03.2016 15:12

Zašto ova slika? Naša policija ima drugačije oznake.

ODGOVORITE
Name

re Dragan

04.03.2016 15:50

Nasa policija je najveca jajarska organizacija koja silji na sirotinji, dok lokalni mocnici mogu sta hoce ubijati, silovati, gaziti sirotinju po putu, podvoditi, njima se ove jajare sklanjaju s puta i skidaju kapu do poda, ali zato na bijedi silu pokazuju i plijene kokosi i patke za neplacen racun. Oznaka nije bitna, govno je govno pa makar zakacio zlatnu znacku na njega.

Name

@ reDragan

04.03.2016 16:10

Sve tačno!!!! Rašćerat fukaru što kobiva služi narodu u pizdu materinu, dat narodu oružje da se obračuna i sa kriminalcima i sa političarima jednom za svagda! Neće više ljudi pucati na ljude, samo na fukaru

Name

srbin.bl.

04.03.2016 16:31

Gdje ste do sad pucali da mi je vidjeti samo. Ne mogu da vjerujem kakve komentare ostavljaju ljudi.Uzas..neke komentare ne treba ni objavljivati,strasno!

ODGOVORITE
Name

re srbin.bl

04.03.2016 17:00

Vidi se da si Srbin, ali sa malim slovom kako pises i malim mozgom kako kontas, nismo jos nigdje, a ne znaci da necemo, i prije se islo u hajduke i uskoke, samo protiv stranih okupatora i svakog su najcasniji i najhrabriji od ovog naroda istjerali( takvi ko ti su cekali i vagali da vide kome ce se prikloniti da se du.e slucajno ne omakne), a sad je zulumcar najpodliji i najgori: domaci sljam i podgu.ne muve, cankolizi i slugenjare koji im sluze za bijednu platu, a kandzijaju samo sopstveni narod i one iz kojih su ponikli, i sto je veca sirotinja i bijeda to jace udara, da se gazdama dodvori i sto bolju kost da mu dobace, takvi profili kao ti sljamcino banjalucka, gu.ice bi dao, a i cerku i zenu poturio kad bi ti vodje trazile, samo da ti neko ne uzme taj drzavni posao koji ti mi "seljaci" krvavom mukom finansiramo.

Name

srbin.bl.

04.03.2016 18:25

Nisi ti "seljak"vec seljacina,to je karakterna osobina ti si mi za hajduke i uskoke. Ismijah se brate samo tako..

ODGOVORITE
Name

Djoko

04.03.2016 19:20

Ne no si ti. Krajiški "heroji" su se pokazali 95.

Name

OO7

04.03.2016 18:30

Pitam se,.šta bi bilo da je ubio ukučane.Onda bi MUP bio kriv.

ODGOVORITE
Name

Srbo

04.03.2016 20:02

A pokušaj ubistva ????

ODGOVORITE