Из аутоматске пушке пуцао на полицију

На полицијске службенике Полицијске станице Билећа синоћ, 3. марта 2016. године, пуцано је из ватреног оружја, приликом покушаја спречавања породичног насиља у једној породици у Билећи.

Република Српска 04.03.2016 | 16:09
Из аутоматске пушке пуцао на полицију

Наиме, приликом изласка на мјесто догађаја, по запримљеној пријави да је дошло до вербалног насиља у породици, полицијски службеници су примјетили да се лице А.Т. удаљава од куће, упућујући пријетње по живот полицијским службеницима, као и члановима његове породице.

Након извјесног времена, лице А.Т. је пуцало из аутоматске пушке у правцу путничког моторног возила иза којег су били полицијски службеници.

На полицијско наређење да одбаци оружје, А.Т. се оглушио и побјегао у шуму. На мјесто догађаја су одмах изашли и припадници Јединице за подршку Требиње који су након што се добровољно предало лишили слободе лице А.Т.

овом лицу се на терет стављају кривична дјела: „Изазивање опште опасности“, „Напад на службено лице у вршењу службене дужности“ и „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“ .

БН ТВ / Требињеливе

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Драган

04.03.2016 15:12

Зашто ова слика? Наша полиција има другачије ознаке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Драган

04.03.2016 15:50

Наса полиција је највеца јајарска организација која сиљи на сиротињи, док локални моцници могу ста хоце убијати, силовати, газити сиротињу по путу, подводити, њима се ове јајаре склањају с пута и скидају капу до пода, али зато на биједи силу показују и плијене кокоси и патке за неплацен рацун. Ознака није битна, говно је говно па макар закацио златну знацку на њега.

Name

@ реДраган

04.03.2016 16:10

Све тачно!!!! Рашћерат фукару што кобива служи народу у пизду материну, дат народу оружје да се обрачуна и са криминалцима и са политичарима једном за свагда! Неће више људи пуцати на људе, само на фукару

Name

србин.бл.

04.03.2016 16:31

Гдје сте до сад пуцали да ми је видјети само. Не могу да вјерујем какве коментаре остављају људи.Узас..неке коментаре не треба ни објављивати,страсно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре србин.бл

04.03.2016 17:00

Види се да си Србин, али са малим словом како писес и малим мозгом како контас, нисмо јос нигдје, а не знаци да нецемо, и прије се исло у хајдуке и ускоке, само против страних окупатора и сваког су најцаснији и најхрабрији од овог народа истјерали( такви ко ти су цекали и вагали да виде коме це се приклонити да се ду.е слуцајно не омакне), а сад је зулумцар најподлији и најгори: домаци сљам и подгу.не муве, цанколизи и слугењаре који им слузе за биједну плату, а кандзијају само сопствени народ и оне из којих су поникли, и сто је веца сиротиња и биједа то јаце удара, да се газдама додвори и сто бољу кост да му добаце, такви профили као ти сљамцино бањалуцка, гу.ице би дао, а и церку и зену потурио кад би ти водје тразиле, само да ти неко не узме тај дрзавни посао који ти ми "сељаци" крвавом муком финансирамо.

Name

србин.бл.

04.03.2016 18:25

Ниси ти "сељак"вец сељацина,то је карактерна особина ти си ми за хајдуке и ускоке. Исмијах се брате само тако..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјоко

04.03.2016 19:20

Не но си ти. Крајишки "хероји" су се показали 95.

Name

ОО7

04.03.2016 18:30

Питам се,.шта би било да је убио укучане.Онда би МУП био крив.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србо

04.03.2016 20:02

А покушај убиства ????

ОДГОВОРИТЕ