Real nudi Alegriju 7 miliona € po sezoni!

Predsednik Reala Florentino Peres navodno je ponudio treneru Juventusa Masimilijanu Alegriju sedam miliona evra po sezoni!

Fudbal 04.03.2016 | 13:20
Real nudi Alegriju 7 miliona € po sezoni!

Španski mediji spekulišu da je Peres postavio ultimatum aktuelnom treneru Zinedinu Zidanu da osvoji Ligu šampiona ili će ga zameniti upravo Alegri.

Italijanski stručnjak ima ugovor sa "Starom damom" do leta 2017, ali mu torinski klub nudi produžetak saradnje na još jednu godinu za 3,5 miliona evra.

Zbog toga je Peres navodno ponudio Alegriju duplo veću sumu uz neograničen budžet za transfere kako bi vratio na Santjago Bernabeu titule prvaka Španije i Evrope.

Alegri je sa Juventusom osvojio dupli kurnu prošle sezone i neočekivano stigao do finala Lige šampiona, a Skudeto je osvojio i sa Milanom 2011. godine.

Real je trenutno tek treći u Primeri sa četiri boda manje od gradskog rivala Atletika, a devet od lidera Barselone koja ima i meč manje.

S druge strane, "kraljevski klub" je na korak od četvrtfinala Lige šampiona jer je u prvom meču osmine finala savladao Romu 2:0 na rimskom Olimpiku.

Komentari / 0

Ostavite komentar