Džarovski: Partizan – Zvezda 4:3?! Nikakav problem!

Za nekoga ko je sredio i 143:0, kako kaže, ne bi bio nikakav problem da "završi" i "7+" u derbiju.

Fudbal 27.02.2016 | 11:20
Džarovski: Partizan – Zvezda 4:3?! Nikakav problem!

Stariji ga znaju dobro, "srednji" su slušali priče, mlađi verovatno nemaju pojma ko je.

Velibor Džarovski je bio kralj nameštaljki u bivšoj Jugoslaviji, a kaže da su njegove "moći" i dalje tu, samo ako bude hteo da se reaktivira...

Ovaj sada već vremešni menadžer iz Skoplja bio je siva eminencija Prve i Druge lige Jugoslavije, kao i nižih razreda. Svojevremeno je sredio da rezultat fudbalske utakmice bude 134:0, a rukometne 0:0...

"Ja nisam državu rasturio i oštetio, niti sam stavio hipoteku na nju, već sam narod zabavljao. A, sebe duševno i materijalno zadovoljavao", prenosi "Sportski žurnal" izjavu čuvenog Makedonca.

"Sve se za torbu punu para može, što sam mnogo puta do sada i dokazao. Fudbalski meč četvrte makedonske lige, davne 1971, između Leskoeca i Velgoštija morao je da bude završen 134:0! Plašio sam se da drugi ne pobede s većim rezultatom, pošto su već bili namestili 96:0! Tako sam iz preventivnih razloga morao da se osiguram", priseća se Džarovski.

"Rukometni meč bez golova bio je za mene izazov, koji se, eto, već godinama s nevericom prepričava".

Bio je tri puta u zatvoru zbog svoje strasti. Kaže da je okoreli navijač Crvene zvezde i dodaje da bi, da hoće, lako mogao da sredi da Partizan pobedi 4:3.

"Pobedio bi Partizan 4:3! Nijedan drugi rezultat ne bi dolazio u obzir, recimo 5:2, 6:1 ili 7:0. Bilo bi mnogo sumnjivo, ovako 4:3 bi bio rezultat po meri za 'sedam plus' i velike pare", kaže Džarovski, uz zagonetan osmeh.

Komentari / 0

Ostavite komentar