Novi Grad: Vodostaji Une i Sane u porastu

Vodostaji Une i Sane u Novom Gradu su u porastu i na snazi su redovne mjere zaštite od poplava, saopšteno je iz lokalnog Centra za obavještavanje.

Republika Srpska 16.02.2016 | 08:37
Novi Grad: Vodostaji Une i Sane u porastu

Vodostaj Sane jutros iznosi 440 centimetara, a Une 406 centimetara što je više za 204 centimetra u odnosu na juče, kada su kolektori stavljeni u funkciju.

Od noćas je u prekidu saobraćaj na lokalnom putu Blagaj-Vitasovci-Radomirovac zbog izlivanja rijeke Japre u Blagaju.

Rijeke su se izlile uglavnom na obradivo zemljište u priobalnom dijelu i za sada nema dojava o ugroženosti objekata i stanovništva.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

POPIVODA

16.02.2016 07:41

KO JE POTROŠI TOLIKE PARE. RAJLIĆKA I MARKO???

ODGOVORITE
Name

joki

16.02.2016 08:32

Hajdemo sada malo kupanja.repriza svako proljece.

ODGOVORITE
Name

Republikanac

16.02.2016 08:37

Funkcija civilne zaštite i Uprave civilne zaštite je nezadovoljavajuća. Mi nemamo odgovor na ovaj problem, i potrebna je sistemska reakcija. Formirati novo ministarstvo, ministarstvo za vanredne situacije. Nije potrebno novo ministarstvo, već postojeće za izbjegla i raseljena lica transformisati, tako da bude uprava u sastavu vanrednih situacija. Republičku upravu za civilnu zaštitu uključiti u ovo ministarstvo. Ministarstvu dati neophodan budžet i da se kao jedno od najozbiljnijih ministarstava pozabavi predvidivim rizicima. Sve ostalo je promašaj i kozmetika.

ODGOVORITE
Name

Srbin

16.02.2016 08:58

Majstore ti si skroz promasio temu,prica se o porastu vode,a u ostalom u ove dvije opstine bio je SDS na vlasti prije pa ih je upropastio skroz s privatizacijom! Glavni sverc oruzja isao je preko ceonih ljudi SDS za vrijeme rata i prodavano 5 korpusu! Pola Novog grada kupio je Cavicev igrac za dvjesta hiljada maraka,a ti lupas o Snjezani i Marku nesto jedini koji su nesto uradili na tom kraju

ODGOVORITE