Video - Selta: Manjak poštovanja?! MSN ga ima i previše!

Trener Selte Eduardo Berizo rekao je da Barselonom napadu ne može ništa da se prigovori zbog načina na koji su izveli penal.

Fudbal 16.02.2016 | 12:40
Video - Selta: Manjak poštovanja?! MSN ga ima i previše!

Barselona je u nedelju uveče razmontirala Seltu sa 6:1, a posebno zanimljiv detalj viđen je kod četvrtog gola – Mesi je prvo nasamario Džonija maestralnim driblingom i izborio penal, a onda najstrožu kaznu izveo tako što je loptu ćušnuo do Suaresa koji je natrčao i kompletirao het-trik.

Mnogi su odmah pomislili na akciju legendarnog Johana Krojfa i njegovo dodavanje, ali ima i onih koji misle da je u pitanju nepoštovanje protivnika.

„Barsini napadači pokazali manjak poštovanja prilikom izvođenja penala? Nikako. Štaviše, smatram da njihov napadački trio ima i višak poštovanja prema protivnicima – mogu da postignu golove kada i na koji način požele“, rekao je Berizo.

Štoper Gustavo Kabral bio je iznerviran reakcijom svoje ekipe kod najstrože kazne.

„Oni mogu da izvedu penal kako god žele. Ovo što se desilo je veoma neuobičajeno. Mi nismo bili oprezni i dozvolili smo da Suares postigne gol. To je ono što mi najviše smeta u ovoj situaciji“, dodao je Kabral.

Komentari / 0

Ostavite komentar